Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idu na Roglu

Gotov je odmor, "plinari" kreću žestoko

Veselin Vujović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
21.07.2015.
u 16:30

Andrija Nikolić novi je pomoćnik Veselinu Vujoviću. Posljednje dvije godine bio je uz Željka Babića na klupi Meškova

Rukometaši PPD Zagreba hvataju posljednje dane odmora. Već u srijedu, 22. srpnja, počinju pripreme za novu sezonu koja će biti puno zahtjevnija od prošle. Dva dana nakon okupljanja, u petak, trener Veselin Vujović povest će ekipu na visinske priprema na slovensku Roglu. U sljedećih desetak dana rukometaši PPD Zagreba trenirat će pod budnim okom kondicijskog trenera Bojana Goluba. U sklopu visinskog dijela priprema zagrebaši će 2. kolovoza odigrati prvu pripremnu utakmicu protiv reprezentacije Južne Koreje.

Već 5. kolovoza slijedi nova utakmica u Linzu protiv istoimenog domaćina, da bi od 7. do 9. kolovoza već tradicionalno sudjelovali na Sparkassen kupu u njemačkom Ehingenu. Uz PPD Zagreb na turniru sudjeluju Veszprem, Kiel, Füchse, Göppingen i Baia Mare.

Po povratku iz Ehingena zagrebaše očekuje tjedan dana priprema u Kutiji šibica, da bi se od 21. do 22. kolovoza okušali na međunarodnom pripremnom turniru u austrijskom Grazu. Tamo će igrati Bruck, Holding Graz, Union Leoben, Trofaiach i Maribor. Završni dio priprema (29. – 30. kolovoza) "plinari" će odraditi na jakom turniru u Parizu, gdje ih očekuju dvoboji s francuskim Ivryjem, tuniškim Africainom, odnosno reprezentacijom Egipta.

Prvu momčad PPD Zagrebaovog su ljeta napustili Ilija Brozović (otišao u Hamburg), Duško Čelica (Eisenach) i Teo Čorić (Bittenfeld), dok su novim "lavovima" postali Stefan Vujić (došao iz Istresa), Tin Kontrec (Varaždin), Marko Vukić (Marina Kaštela), Josip Šandrk (Dinamo Bukurešt) te Stanko Sabljić (Erlangen). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije