Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije skratio popis

Goluža odlučio voditi 18 igrača na Euro, dvojica otpadaju tamo

slavko goluža (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
10.01.2014.
u 17:10

Naši će prvu utakmicu igrati u ponedjeljak protiv Bjelorusije. Tada će i izbornik Goluža odlučiti koja dvojica su višak

Iako se očekivalo da će Slavko Goluža danas objaviti konačan popis igrača na koje računa na Europskom prvenstvu, to se nije dogodilo. Hrvatski izbornik odgodio je tu odluku i u Dansku će povesti 18 igrača.

Naši na put kreću sutra, a prvenstvo počinje u nedjelju.

Hrvatska rukometna reprezentacija nalazi se u skupini D sa Švedskom, Bjelorusijom i Crnom Gorom, a prvu će utakmicu igrati u ponedjeljak protiv Bjelorusije. Tada će i izbornik Goluža odlučiti koja dvojica su višak. Ipak, tijekom prvenstva može promijeniti najviše tri igrača, no to moraju biti igrači s prvog popisa na kojem je 28 igrača.

Na pripremama smo vježbali neke nove stvari koje ćemo pokazati na EP-u. Našim navijačima mogu samo obećati da će dečki ostaviti srce na parketu, da će dati sve od sebe na svakoj utakmici. Igrat ćemo vruća srca i hladne glave. Kojih ću 16 igrača prijaviti, znat ću u ponedjeljak do 12 sati, na dan utakmice protiv Bjelorusije – rekao je Goluža 

>>Lackovića nismo namjerno otjerali, a da se igrače pita, oni bi igrali do 45.

Popis putnika u Dansku:

Vratari: Ivić, Losert, Alilović

Lijeva krila: Štrlek, Ninčević

Desna krila: Čupić, Horvat

Lijevi vanjski: Slišković, Mandalinić, Bičanić, Gojun

Desni vanjski: Kopljar, Buntić

Srednji vanjski: Duvnjak, Valčić, Vuković

Pivoti: Vori, Musa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije