Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebaši peti

Fićo u sjajnoj formi, prosjek 15 obrana

Rukomet
Foto: Pixsell
18.08.2014.
u 08:11

Da smo ostali igrati s prvom postavom, pobijedili bismo Švicarce s više od deset razlike, kaže Boris Dvoršek, trener zagrebaša

Rukometaši CO Zagreba osvojili su peto mjesto na jakom međunarodnom Sparkasse kupu koji se igrao u njemačkom Ehingenu. U susretu za peto mjesto zagrebaši su pobijedili švicarski Kadetten sa 34:27 (18:11).

Najefikasniji u redovima Zagreba bili su Lovro Mihić sa sedam te Ilija Brozović i Luka Raković sa po pet pogodaka. Filip Ivić imao je 13 obrana. U švicarskom sastavu hrvatski reprezentativac Mamić postigao je pet pogodaka.

– Na kraju moramo biti zadovoljni plasmanom jer smo prvi dan odigrali dvije jake utakmice s momčadima koje spadaju u vrh europskog rukometa. Šteta što nismo izborili finale i taj poraz od Chamberyja nije nam baš trebao – rekao je Filip Ivić koji već petu utakmicu brani u velikoj formi i ima prosjek od 15 obrana po utakmici.

– Nadam se da ću tako i nastaviti, a moram zahvaliti Mariju Kelentriću, treneru vratara koji je jako zaslužan za moju trenutačnu formu – zaključio je povremeni reprezentativac.

>> Lübbecke u finalu pobijedio CO Zagreb

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije