Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENSKI RUKOMET

Europske prvakinje i drugi put bez ideje

29.11.2014., Arena Varazdin, Varazdin - Prijateljska rukometna utakmica izmedju zenskih reprezetacija Hrvatske i Crne Gore.Sonja Basic Photo: Marko Jurinec/PIXSELL
Marko Jurinec/PIXSELL
30.11.2014.
u 21:01

Izbornika brine mali posjet, boji se da ćemo i na Europskom prvenstvu igrati pred malim brojem gledatelja

Nakon što su u subotu uvjerljivo svladale Crnu Goru (28:19), rukometašice Hrvatske još su jednom bile bolje od aktualnih europskih prvakinja. U zatvorenoj trening-utakmici izabranice Vladimira Canjuge pobijedile su nešto teže (27:26).

– U dogovoru s njihovim izbornikom Draganom Adžićem ponovno smo igrali s najjačim postavama. Ovaj put Crnogorke su igrale puno čvršće, agresivnije i sama utakmica bila je puno neizvjesnija – rekao je Canjuga.

Dobra je vijest da je odlično branila Jelena Grubišić, koja nije branila u subotu i koja ima manjih problema s koljenom.

– Nakon utakmice Penezić se malo žalila na bolove u rebrima, ali bit će ona sto posto spremna za EP i prvu utakmicu protiv Švedske – zaključio je Canjuga.

>> Varaždin uživao u glazbi, kulinarstvu i rukometu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije