Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nominirane osobe ili projekti

Domagoj Duvnjak ove godine samo član žirija

Domagoj Duvnjak i Marko Kopljar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23.04.2015.
u 09:41

Odluka, nakon što se zbroje glasovi žirija i posjetitelja portala Planet-handball.com, donijet će se 30. lipnja

Nakon Dragana Adžića (2012.) i Domagoja Duvnjaka (2013.) rukometni portal Planet-handball.com treći put bira rukometnu osobu ili projekt u 2014. godini.

Tko će biti pobjednik, odlučit će žiri od 12 članova, među kojima su rukometni treneri, igrači, igračice, rukometne legende, novinari i direktori klubova. Između ostalih, u tom su žiriju Dragan Adžić, Domagoj Duvnjak, Andrea Lekić i Andrej Golić.

Ukupno je nominirano 15 igrača i igračica, trenera, službenika, rukometnih događaja i projekata. Tako su se među nominiranima našli projekt Seha Gazprom lige, grad Skoplje (tri sudionika Lige prvaka), Nikola Karabatić, Claude Onesta, Valero Rivera, Ljubomir Vranješ, Laszlo Nagy, klupski TV Kielca...

>> Duvnjak: Odmor? A od čega, dosad je bilo lako

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije