Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi terapiju kapima

Duvnjak: Operacija nije opcija, uvjeren sam da ću ići na SP!

08.04.2012., Arena, Varazdin - Kvalifikacije za Olimpijske igre - rukomet muskarci, Hrvatska-Island. Domagoj Duvnjak. Photo: Vjeran Zganec Rogulja / PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
31.10.2014.
u 15:39

– SP u Katru nije upitan. U jednom mi se trenutku sve zamutilo, ništa nisam vidio. Znat ću nešto više kada nalazi budu gotovi – kaže Duvnjak

Lijepo je sinoć bilo u Koprivnici. Puna dvorana, navijanje od prve do posljednje minute. I, naravno, lagana pobjeda protiv Nizozemske (35:24) čiji su rukometaši ipak druga liga. Uostalom, od 16 naših igrača, 15 ih igra u Ligi prvaka ove sezone.

A sada na Tursku

Ne igra tek Damir Bičanić čiji Chambery nije mogao u Ligu prvaka uz PSG, Montpellier i Dunkerque. Na drugoj strani nijedan nizozemski igrač ne igra u Ligi prvaka.

– Jako sam nezadovoljan zato što smo pet minuta prije kraja imala sjajnih minus šest, a onda smo primili pet pogodaka – rekao je Joop Fiege, izbornik Nizozemske.

Naš izbornik morao je nakon dugo vremena igrati bez Domagoja Duvnjaka koji je morao napustiti pripreme i otići u Kiel zbog problema s očima.

– Još uvijek čekam nalaze. Operacija po meni sigurno nije opcija već terapija kapima. Nevjerojatno je da mi se dogodio ovaj problem. U jednom trenutku sve mi se zamutilo i nisam ništa vidio – istaknuo je Duvnjak koji je uvjeren da će igrati na SP-u u Katru, u siječnju sljedeće godine. Možda će morati igrati s lećama. Sigurno je tek da će Kiel ostati bez njega barem desetak dana.

– Bit ću pametniji kada dođu nalazi – zaključio je Duvnjak.

A kako je bilo igrati bez Duvnjaka?

Igrači se zaželjeli...

– U dva dana nismo stigli uigrati akcije pa je možda bila koja pogreška više – rekao je Slavko Goluža, izbornik Hrvatske koji u Ankari u nedjelju očekuje sasvim drukčiju utakmicu.

– Čeka nas paklena atmosfera. Turski rukomet u posljednje vrijeme dosta se podigao, puno se ulaže. Protiv Nizozemske puno sam rotirao kako bi što više odmorio igrače. Cijeli dan smo na putu i sigurno ćemo doći u Ankaru umorni – istaknuo je Goluža, dodavši:

– Hvala gledateljima koji su napravili sjajnu atmosferu. Nikada muška reprezentacija nije igrala u gradu rukometa, Koprivnici, a neki moji dečki toliko su se zaželjeli utakmica pred domaćim navijačima da su igrali s previše želje, malo ih je srce povuklo pa je dolazilo do pogrešaka – zaključio je izbornik Goluža.

>>Goluža: Nismo se stigli uigrati, a čeka nas pakao u Turskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije