Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Progutao jezik'

Drama u Bundesligi: Hrvatski rukometaš ostao bez svijesti, prebačen je u bolnicu

Drago Vuković
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
03.09.2016.
u 08:54

- Zahvaljujem liječniku Wetzlara Marcu Kettrukatu na brzoj reakciji, kazao je prvi čovjek Fuchsea, Bob Hanning.

Hrvatski rukometaš Drago Vuković neće po dobrome pamtiti otvaranje 51. sezone rukometne Bundeslige. Zlatni olimpijac iz Atene u jednom je trenutku ostao bez svijesti i hitno je prebačen u bolnicu.

Član Fuchsea iz Berlina pao je na parket i pritom mu se zaglavio jezik te mu onemogućio disanje. Zbog toga je pao u nesvijest, ali je, srećom, liječnik brzo reagirao i spasio ga težih posljedice. Berlinski klub na svojim stranicama objavio je da su svi u šoku, ali sretni što je dobro završilo. Javljaju također da je Vuković u bolnici i pri svijesti te da će biti zadržan na promatranju i kontroli.

- Drago mi je što se sve dobro završilo, sretan sam zbog toga što je Drago dobro. Zahvaljujem liječniku Wetzlara Marcu Kettrukatu na brzoj reakciji, kazao je prvi čovjek Fuchsea, Bob Hanning. 

>>Igrači odgovorili Červaru: Da nije bilo nas, ne bi bilo ni Line

>>Skandal na utakmici Hrvatske i Srbije: Direktor reprezentacije udario svoga igrača pa ga bacio na klupu!

Komentara 3

FA
Fake
11:00 03.09.2016.

Najbitnije da se izvukao i da se oporavi.Drž se Drago majstore.

OD
odisej22
10:49 03.09.2016.

Gluposti! Pao je,udario glavom i izgubio svijest.Kad je čovjek bez svijesti i ako je na ledjima može mu se baza jeika spustiti dolje i u ždrijelu opstruirati dišni put.To nije ništa u trenu,preventivno se vrše manevri da se to spriječi.podizanjemem vilice premanaprijed i gore,stavljanjem u bočni položaj ako nema ozljedu kralježnice,pomagalo itd.

HH
helgin@hogar
12:11 03.09.2016.

grozan sport, preagresivan, jos kad se sjetim bielickog iz poljske i njegovog oka...a suci glavni igraci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije