Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLIO GA HLADAN ZNOJ

Pavlović zbog aritmije završio na hitnoj!

Domagoj Pavlović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
27.11.2015.
u 10:11

– Domagoja je počeo oblijevati hladan znoj, ruka mu je trnula. Hitno je prebačen u bolnicu gdje je ustanovljena srčana aritmija. Nadam se da nije ništa ozbiljno. On je mlad dečko i vjerujem da će se brzo vratiti na parket – rekao je Veselin Vujović

Rukometaši PPD Zagreba u devetom su kolu Lige prvaka pobijedili turski Bešiktaš sa 32:26 (14:11) i s dva nova boda vratili se na peto mjesto. Tko nije gledao utakmicu rekao bi da je to bila još jedna rutinska pobjeda hrvatskog prvaka. No, u redovima kluba iz Veprinečke odvijala se prava drama dan prije utakmice. Na posljednjem treningu Sandro Obranović ozlijedio je prst na šuterskoj ruci. Uoči treninga Domagoj Pavlović požalio se na bolove.

Dobro otvaranje utakmice

– Domagoja je počeo oblijevati hladan znoj, ruka mu je trnula. Hitno je prebačen u bolnicu gdje je ustanovljena srčana aritmija. Danas će na nove pretrage, morat će 24 sata nositi holter EKG. Nadam se da nije ništa ozbiljno. On je mlad dečko i vjerujem da će se brzo vratiti na parket – rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

To što se događa u PPD Zagrebu zaista nije normalno. Cijela jedna postava je izvan stroja. Trenutačno su ozlijeđeni: Stipe Mandalinić, Leon Šušnja, Luka Stepančić, Sandro Obranović i Josip Šandrk. Još kada se tome doda da je Tin Kontrec igrao s natučenim rebrom, onda je sreća da je sinoć u Areni gostovao Bešiktaš, momčad koja je kvalitetom najslabija u obje elitne skupine Lige prvaka. Da je na drugoj strani bila bilo koja druga momčad, "'plinari" bi uvjerljivo izgubili. Jer, od prve postave Vujović je na raspolaganju imao samo vratara Ivića i oba krila. Umjesto najjače vanjske linije Obranović – Pavlović – Stepančić, jučer su teret važne pobjede iznijeli Vujić – Josip Valčić – Šebetić.

>> Zagreb upisao pobjedu u utakmici 'biti ili ne biti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije