Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ PPD ZAGREBA

Domagoj Pavlović: Ovo je ponižavajuće!

PPD Zagreb
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
22.11.2015.
u 22:17

- Za sada je Vujović dobar, ali biti će ribanja na treningu u ponedjeljak – dodao je Pavlović.

Kako je bilo? Kao na ringišpilu. Usponi, padovi, ne znaš da li bi plakao ili se smijao, nada se pojavi pa ju nemilosrdno zgaze. Peh za pehom. A kako Zagreb svira tako publika pleše. Anemija na početku, euforija nakon povratka u drugom dijelu i nervoza do samog kraja.
- Jeb... ti sve da ti jeb... sve! - derao se Vujović za vrijeme time outa. Ista pjesma i u svlačionici na poluvremenu?

- A tako nešto... - kiselo se nasmijao Domagoj Pavlović nakon poraza.

- Što reći nakon ovako loše predstave? Za nas je ovo ponižavajuće. U prvom poluvremenu nismo trčali pa kad smo to promijenili uspjeli smo ih stisnuti. I onda samo opet upali u neku neobjašnjivu crnu rupu, oni su opet napravili razliku, a njih je teško stizat. Ali ništa, u četvrtak je već nova utakmica. Bešiktaša moramo pobijediti. Više nema hoćemo nećemo, moramo!

Vujo vas je izribao u svlačionici?

- Za sada je dobar, ali biti će ribanja na treningu u ponedjeljak – dodao je Pavlović.

Kako je to izgledalo s gola?

- Loše, nismo igrali kako smo se dogovorili. Bili smo premlaki u obrani i Flensburg je zabio puno lakih golova. Vidjelo se da smo bili kraći u napadu, nedostajalo nam je igrača i automatski nam je bilo teže – kratko je komentirao vratar Ivan Stevanović.

Tešku ulogu imao je Luka Šebetić. Bio je prvi desni vanjski igrač, a mijenjao je Luku Stepančića.

- U početku sam osjetio kočnicu. Ali onda sam se smirio, zabio dva gol i s ostalim dijelom sam djelomično zadovoljan. Ipak, trebao sam ostati na nivou do kraja – kazao je Šebetić koji je zabio najviše golova u utakmici, njih osam. Dodaje, tužni su, ali okreću se Bešiktašu i Wisli.

>> Važno je da igraš inteligentno jer rukomet je inteligentna igra

Komentara 2

KR
kruti
23:07 22.11.2015.

vujošević????

IV
ivanomikulic224
23:38 22.11.2015.

Sunce moje,pises članak a pojma nemaš ni kako se trener zove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije