Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Duvnjak izgubio u Szegedu

28.09.2014., Arena Zagreb, Zagreb - EHF Liga prvaka, skupina A, 1. kolo, RK PPD Zagreb - THW Kiel. Domagoj Duvnjak.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL
12.04.2015.
u 23:40

PPD Zagreb će svoju utakmicu 2. kola protiv našičkog Nexea odigrati u utorak u Kutiji šibica

Rukometaši PSG-a (Vori 1, Gojun, Kopljar) i mađarskog Veszprema (Alilović, Sulić 2) odigrali su 24:24 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Pick Szeged (Blažević) je na svom parketu pobijedio njemački Kiel (Duvnjak 2) sa 31:29.

U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvakinja podgorička Budućnost (Žderić) pobijedila je  danski Viborg sa 29:19. U uzvratnoj utakmici polufinala Kupa EHF-a rukometašice danskog Holstebroa pobijedile su tursku Muratpašu (Kožnjak  4, Pavić 2) sa 29:24. U drugom kolu Lige za prvaka Hrvatske rukometaši Dubrave (Jurić-Grgić 5) izgubili su od Varaždina (Tokić 6, Lončar 14 obrana ) sa 21:29.

PPD Zagreb će svoju utakmicu 2. kola protiv našičkog Nexea odigrati u utorak u Kutiji šibica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije