Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napustio KBC Rijeka

Duvnjak nije bolestan, samo je preumoran

Domagoj Duvnjak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
17.06.2015.
u 10:40

Pripreme Kiela, čiji je Duvnjak član, neće početi prije 15. srpnja pa će naš reprezentativac imati dovoljno vremena za odmor

Hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak jučer je u društvu Ivice Udovičića, direktora reprezentacije, napustio KBC Rijeka gdje je proveo dva dana.

Podsjetimo, Duvnjak se nije osjećao dobro nakon utakmice u Umagu protiv Turske pa je hitno prevezen u Rijeku gdje su obavljene brojne pretrage.

– Nakon temeljite dijagnostičke obrade jučer je u poslijepodnevnim satima hrvatski rukometni reprezentativac Domagoj Duvnjak otpušten iz riječkog KBC-a. Prema priopćenju liječnika, patološki nalazi nisu zamijećeni.

Šef liječničke službe Hrvatskog rukometnog saveza prof. dr. sc. Krešimir Rotim odlučit će hoće li eventualno biti provedene neke druge dijagnostičke pretrage – rekao je Ivica Maraš, glasnogovornik hrvatske muške seniorske reprezentacije.

Sreća što je naporna sezona završila i što će Duvnjak na dugački zasluženi odmor. Pripreme Kiela sigurno neće početi prije 15. srpnja pa će naš reprezentativac imati dovoljno vremena za oporavak.

Činjenica je da su "zebre" kraj sezone dočekale s preumornim Duvnjakom, ozlijeđenim Jichom, Sjostrandom, Palickom... Bundesliga uzima danak, to uopće nije sporno.

>>Bundesliga uzela danak, Duvnjak zasad izvan opasnosti

Foto: Alcatel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije