Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska - Crna Gora

Danas ćemo biti mirni, a u Zagrebu protiv njih bacat ćemo se na glavu

26.11.2014. Arena, Varazdin, U varazdinskoj Areni odrzan je trening Hrvatske zenske rukometne reprezentacije Photo: Marko Jurinec/PIXSELL
29.11.2014.
u 08:00

Na dva posljednja velika natjecanja, EP-u 2010. godine te na OI 2012., Hrvatska je pobijedila Crnu Goru

Hrvatske rukometašice danas će u varaždinskoj Areni (17 sati) ugostiti europskog prvaka Crnu Goru. Bit će to prva i jedina prava provjera uoči Europskog prvenstva koje će 7. prosinca početi u Hrvatskoj i Mađarskoj.

– Za sada ćemo na klupi imati svih 18 igračica, a prije same utakmice vidjet ćemo jesu li sve i spremne. Znate da imamo četiri lakše ozlijeđene (Grubišić, Žderić, Tatari, Penezić, nap. a.) – rekao je Vladimir Canjuga, izbornik reprezentacije.

Crna Gora će nam, bude li sve u redu, biti suparnik u drugom krugu.

– Ta utakmica bit će sasvim drugačija od današnje. U drugom krugu ići ćemo na glavu u svakoj utakmici pa što bude – rekao je Canjuga.

Crnogorke dolaze u punom sastavu. U odnosu na onaj koji je prije dvije godine u Beogradu osvojio zlatnu medalju, nema samo Ane Đokić koja se oprostila od aktivnog igranja.

– Njihove glavne tri igračice su i dalje tu. To su Milena Knežević, Katarina Bulatović i Jovanka Radičević – istaknuo je Canjuga.

S Crnogorkama je Hrvatska igrala na Olimpijskim igrama u Londonu i pobijedila sa 28:27. No, tada je ispala u četvrtfinalu, a C. Gora osvojila srebrnu medalju. Na Europskom prvenstvu u Danskoj 2010. Hrvatska je pobijedila u skupini (29:28), uz 10 golova Penezić.

>> S "brega" se naše spustile do grada na druženje s lisicom Foxette

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije