Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNO EP

Crnogorke brane naslov, Španjolska i Švedska traže svoja druga finala

Crna Gora - Švedska
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/4
18.12.2014.
u 00:30

Za peto mjesto, koje vodi izravno na svjetsko prvenstvo igrat će Mađarska protiv Francuske

Rukometašice Crne Gore (Radičević 9) pobijedile su Švedsku (Gullden 9) sa 30:29 u odlučujućoj utakmici trećeg kola drugog kruga EP-a.

Crnogorke su u desetoj minuti ostale bez Lazović koja je dobila izravni crveni karton zbog jednog grubog prekršaja, a na poluvremenu su zaostajale čak za pet pogodaka (13:18). Ipak, obje reprezentacije su se tim rezultatom plasirale u polufinale gdje će Crna Gora igrati protiv Španjolske koja je iznenadila Dansku, dok će Šveđanke igrati protiv Norvežanki.

Norveška želi osvojiti šesti naslov, a Španjolke i Šveđanke već su jednom igrale u finalu - Španjolska je izgubila 2008., a Švedaska 2010.

Rezultati posljednjeg kola drugog kruga - skupina I: Poljska - Rumunjska 19:24, Španjolska - Danska 29:22, Mađarska - Norveška 29:25; skupina II: Crna Gora - Švedska 30:29, Njemačka - Slovačka 36:22, Nizozemska - Francuska 18:20.

>>Igra sedam na šest već viđena u Dubravi

Komentara 1

Avatar todorino
todorino
14:57 19.12.2014.

Idemo po zlato....!!!! E viva Montenegrooooo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije