Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb u Skoplju

Cingesar neće moći, Horvat možda zaigra

01.10.2016., Arena Zagreb, Zagreb - VELUX EHF Liga prvaka, skupina B, drugo kolo, RK PPD Zagreb - MOL-Pick Szeged. Zlatko Horvat. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
11.02.2017.
u 07:12

Vardar ima motiv više jer su ih “plinari” iznenadili u zagrebačkoj Areni.

Rukometaši PPD Zagreba danas u Skoplju (17.45 sati) protiv Vardara igraju utakmicu 10. kola elitne skupine Lige prvaka. Jasno da je domaćin veliki favorit pogotovo jer će “plinari” igrati bez ozlijeđenih Šebetića, Jotića te bolesnog Cingesara.

Upitan je i nastup Zlatka Horvata (na fotografiji) koji je dobio visoku temperaturu u srijedu. On je jučer trenirao, no pitanje je koliko će biti spreman. Vardar ima i motiv više jer su ih “plinari” iznenadili u zagrebačkoj Areni.

>>Igor Čerenšek: Biste li se ograđivali i da su rukometaši osvojili odličje?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije