Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza

Červar: Wilbek me zeznuo, a ja onda njega dvaput

Wilbek
Marko Prpić/PIXSELL
01.02.2011.
u 12:36

- Srbiju, Dansku i Švedsku nije se dovoljno analiziralo. Naši obrambeni sustavi bili su solidni - kazao je Červar

Lino utakmicu s Danskom analizira na ploči s magnetskim figuricama. Prisjeća se svoja prethodna tri dvoboja s Wilbekom.

– Taj Wilbek, zajeban tip, isto parlamentarac, u polufinalu EP-a 2008. nadmudrio je našu obranu 5-1. U sljedećem našem okršaju, u četvrtfinalu Igara u Pekingu, iznenadio sam ga zonom 3-2-1, koja je bila odlična, a na EP-u sam ga opet zeznuo, sa 6:0. Hansena sam zaustavio visinom: Vorijem, Gojunom i Kopljarom. Tada je naletio na igrača od 2,10 metara i nije mogao ništa – prisjeća se Lino...

A što se dogodilo u Malmöu?

– Suprotstavili smo im se obranom 5-1, i to je bilo pogrešno. Ondje su nas prevarili. Wilbek je Spellerbergu našao idealno mjesto na srednjem vanjskom, što je bilo ključno. U njihovim napadačkim rotacijama Sondergard je dolazio na Gojuna, koji ga, opterećen pivotom, nije mogao plitkom igrom zaustaviti, te je Danac ostajao kao na streljani. Zabio je deset golova, a Hansen devet, 62 posto golova primili smo u 80 posto istoj akciji – napominje Červar.

Švedska?

– Morali smo predvidjeti da nema vanjske igrače i da nas  Doder može zeznuti. A on je dao devet golova. To smo morali spriječiti – zaključio je Lino.

Komentara 5

MA
mare12
00:13 02.02.2011.

Ima Lino dobro pamcenje ali cinimi se da ovi novinari brzo zaboravljaju pa pomijesaju finale i polufinale.

DE
derin
14:47 01.02.2011.

Sine, vrati se...

BP
bpz
15:00 01.02.2011.

Čovjek koji zaista zna rukomet, s rukometom se budi, pa ne znam, možda(?) i s rukometom spava. Jedino je šteta, da nije bar malo pomagao Goluži. Taj mladac (u trenerskom poslu) sigurno je zaslužio to... Šteta jer možda ako ii od Danske nismo bolji, Švedsku smo sigurno mogli i trebali pobijediti. No, ako ova generacija ostane na okupu, a za to da postoji šansa, nego je realnost, da povrijeđeni ozdrave, a Golužu ostave da radi svoj posao, svakako uz pomoći iskusnijih, Hrvatska će biti i svjetski i europski prvak i olimpijski pobjednik u rukometu!!! Dečki samo hrabro naprijed! Ovaj rezultat nije loš, puno i svjetskih, pa i rukometnih velesila o tome samo sanjati mogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije