Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Červar se pojačava igračima iz Finske i Izraela

Lino Červar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
05.03.2015.
u 07:00

Iz Finske je stigao Dragan Vrgoč, nekadašnji kružni napadač Splita, iz Izraela je stigao Srbin Đorđe Golubović, iz sarajevske Bosne vratar Damir Efendić te iz Vrbasa Janja Vojvodić

Nakon što je iz Metalurga otišlo 17 rukometaša, trener Lino Červar odigrao je nekoliko utakmica s kadetima i juniorima i, osim Kiela, nitko ga nije "razbio" u tri utakmice. A igrali su dvaput s PPD Zagrebom i jednom s Meškovom. Pripremajući se za završnicu makedonskog prvenstva, Červar je dobio nekoliko pojačanja.

Iz Finske je stigao Dragan Vrgoč, nekadašnji kružni napadač Splita, iz Izraela je stigao Srbin Đorđe Golubović, iz sarajevske Bosne vratar Damir Efendić te iz Vrbasa Janja Vojvodić.

Rukometašice Crne Gore dobile su pak neočekivano pojačanje na vratima. Iz Larvika dolazi Alma Hasanić koja je sa samo četiri godine otišla živjeti u Norvešku. Tamo je branila za mlađe selekcije Norveške, a ima i jedan nastup za seniorke Norveške, u prijateljskoj utakmici protiv Južne Koreje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije