Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE U SRBIJU

Červar: Marjanovićev poziv ne treba ozbiljno komentirati

lino červar
Igor Kralj/PIXSELL
31.07.2014.
u 17:59

- Čuo sam za izjavu gospodina Marjanovića s kojim se dobro poznajem i često čujem. To je samo jedno mišljenje koje u ovom trenutku ne treba ozbiljno komentirati. U principu ne volim govoriti hipotetički "što bi bilo kad bi bilo - rekao je Červar.

Predsjednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović nedavno je rekao da bi Linu Červar volio vidjeti na klupi reprezentacije. Marjanović je dodao da je zna da je tako nešto vjerojatno nemoguće, a slično razmišlja i hrvatski trener.

- Čuo sam za izjavu gospodina Marjanovića s kojim se dobro poznajem i često čujem. To je samo jedno mišljenje koje u ovom trenutku ne treba ozbiljno komentirati. U principu ne volim govoriti hipotetički "što bi bilo kad bi bilo - rekao je Červar za srpski Blic.

- Trener sam Metalurga i to je sve što mogu reći. Uskoro nam počinju pripreme za sljedeću sezonu i razmišljam samo o tome.

Červar kaže da u posljednje vrijeme nije čuo s Marjanovićem.

 - Ne, izvjesno vrijeme nismo bili u kontaktu. To shvaćam samo kao njegovu želju i ništa drugo. Vjerojatno zbog trenutne situacije u srpskom rukometu. Ponavljam: bilo bi nekorektno prema Metalurgu komentirati nešto što je čista teorija. Ne želim se nikome zamjeriti.

>> Červara bih radio vidio kao izbornika Srbije, ali...

Komentara 3

JO
JovanOvanKursumlija
18:22 31.07.2014.

To Lino Legendo :))) hahahaha. Kako ih je ponizio

Avatar fircik
fircik
18:21 31.07.2014.

U Blicu pise: Srbi, hvala na pozivu! Ideju da budem selektor Srbije smatram priznanjem za moj trenerski rad i to mi prija!

BU
Bubalamala
19:16 31.07.2014.

I Svabe ga spominju nakon sto su na zadnja vrata usli a vec su prije dali nogu bivsem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije