Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometašice izborile SP

Canjuga: Zbog Šljivančanina bih povukao cure s parketa

'05.06.2011., Varazdin - Kvalifikacijska rukometna utakmica izmedju zenske rukometne reprezentacije Hrvatske i Srbije. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
12.06.2011.
u 19:29

Hrvatske rukometašice su kvalifikacijskim susretima protiv Srbije izborile šesti put nastup na svjetskom prvenstvu

Nakon Josipa Šojata (triput), Nenada Šoštarića i Zdravka Tomca, Vladimir Canjuga je četvrti hrvatski izbornik koji će okusiti kako je to igrati protiv najboljih na svjetskom prvenstvu.  

– Šest mjeseci sam se pripremao za utakmice sa Srbijom. Istina, nisam očekivao plus 11 u prvoj utakmici i usprkos tome nisam bio miran uoči uzvrata u Kragujevcu – rekao je Canjuga.

Dojam je da su igračice bile puno mirnije od stručnog stožera.  

– Tako je ispalo. Bojao sam se svačega u uzvratu, pogotovu nakon što sam čuo izjave Radoslava Šljivančanina, tehnika srpske reprezentacije. Bio sam spreman da čak i povučem ekipu s parketa – otkrio je Canjuga.

>>Cijeli tekst pročitajte u ponedjeljak u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 1

FO
fortunafortesadiuvat
05:32 13.06.2011.

Ma ko j**e slivancanina. Idemo na sp! Sretno nasoj reprezentaciji i dosta vise o malim osmanlijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije