Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelica novo pojačanje

Božidar Jović: Kovačević i Šprem nisu zadovoljili

Veselin Vujović
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
02.12.2014.
u 08:46

Utakmica s PSG-om igra se u utorak 9. prosinca jer je zagrebačka Arena za vikend zauzeta priredbom Ledena bajka.

Duško Čelica, reprezentativac Bosne i Hercegovine, novi je igrač PPD Zagreba. Igrao je do sada za Cimos, Maribor, Bosnu, katarski Red Army, El Jaish, Al Shabab, te Cesson odakle je došao u Zagreb.

– Već dulje smo tražili igrača koji bi nas pojačao. Nakon što se ozlijedio Domagoj Pavlović, malo smo ubrzali potragu i zahvaljujući menadžeru Andreju Goliću uspjeli smo dovesti Čelicu kojem sljedeće ljeto istječe ugovor sa Cessonom. Kako je taj francuski klub već izborio ostanak u ligi, dobro mu je došlo da se oslobodi tog igrača – istaknuo je Božidar Jović, menadžer kluba.

Čelica je jučer došao u Zagreb, a već danas s momčadi putuje u Novi Sad gdje će u srijedu igrati protiv Vojvodine u SEHA ligi.

– Čelica ima pravo nastupa u SEHA ligi, a u Ligi prvaka tek od veljače sljedeće godine. Šteta što nam neće moći pomoći protiv PSG-a. Prijave za Ligu prvaka bile su do 1. studenoga, a mi se tada još nismo s njim dogovorili. No, bitno je da će biti spreman za El Rioju i Metalurg u Ligi prvaka – istaknuo je Jović.

Čelica je bio najbolji igrač BiH u nedavnoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Bjelorusije za EP 2016., a bio je solidan i u igri protiv Danske u istim kvalifikacijama. Ima 28 godina.

– Bit će još pojačanja. Ako ne u polusezoni, onda sigurno uoči sljedeće sezone. Tražimo lijevo krilo, jer Kovačevićem i Špremom nismo zadovoljni. Cindrić se nije javio kako je obećao, a mi nećemo nikoga siliti da igra za naš klub – zaključio je Božidar Jović.

>> Europske prvakinje i drugi put bez ideje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije