Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI U REPKU

Blaženko Lacković: Vidjet ćemo jesam li u viziji novog izbornika

Blaženko Lacković
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
24.02.2015.
u 17:46

- 
Iako ja neću biti spreman, volio bih da moj Vardar igra protiv Zagreba - kaže Lacković.

Rukometaši Vardara vratili su se iz Njemačke, gdje su "potopili" Löwen u Ligi prvaka, u kasnim noćnim satima nedjelje navečer. U istom avionu bio je i Blaženko Lacković, hrvatski reprezentativac, koji se već tri mjeseca oporavlja od ozljede Ahilove tetive na desnoj nozi.

– Namjerno sam se vratio sa svojim suigračima iz Vardara kako bih i ja dobio pokoju pohvalu naših navijača na aerodromu – našalio se Lacković.

Ozlijedio se u studenom u Veszpremu na utakmici SEHA lige između domaćina i Vardara.

– Zar je već prošlo tri mjeseca? Vrijeme ide brzo – istaknuo je Lac.

U Skoplje je došao na nekoliko dana.

Liječim se u Zagrebu, u bolnici Sveta Katarina. Tu sam došao da nalaze pogledaju fizioterapeut i liječnik mojeg novog kluba. A ovdje imam i vrhunske uvjete za rehabilitaciju – kaže Lac.

Uvjeti su zaista sjajni, dvije dvorane za trening, moderno opremljena teretana, fitness, SPA centar. Teško se s ovim u Skoplju može mjeriti bilo koji europski klub. Možda tek oni u Kataru.

– Da pokucam o drvo, oporavak ide po planu. Liječnici kažu da se treningu mogu vratiti nakon osam mjeseci, no ja mislim da bi već u svibnju mogao početi trenirati s loptom. Tko zna, možda odigram i koju utakmicu na kraju sezone. No, sigurno je da neću forsirati brzi povratak. Realno je da budem potpuno spreman za novu sezonu, na jesen – istaknuo je Lacković.

U Skoplju se odlično snašao.

– Nisam unajmio stan u naselju Aerodrom koje je nasuprot dvorani. Malo sam dalje. Gledao sam stanove i baš mi se taj najviše svidio. Automobilom sam brzo do dvorane, osim ako ne uletim u gužvu. Onda je najbolje ići obilaznicom jer na se cesti može stajati satima – kaže Lacković.

Umjesto na Svjetsko prvenstvo u Katar, Lacković je otišao u RTL-ov studio odakle je s Mirzom Džombom komentirao utakmice.

– Bilo nam je super. Uvijek smo "furali" pozitivu – istaknuo je Vudri ga Blaž.

I on s nestrpljenjem očekuje vidjeti tko će biti novi izbornik. Sigurno je da bi se odazvao pozivu.

– Sada sam u fazi oporavka. Samo o tome razmišljam. Kada dođe vrijeme za reprezentaciju, onda ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati. Prvo treba vidjeti tko je izbornik pa hoću li biti u njegovoj viziji... No, najbitnije je da se vratim na parket na jedan kvalitetan način. U planu mi je igrati na ovako visokom nivou barem još nekoliko sezona – zaključio je Lacković.

>> Lacković: Reprezentacija mi je i dalje prva ljubav

Komentara 1

DU
Deleted user
08:54 25.02.2015.

Lac ,Ti si svoje dao i zato ti hvala, pusti mlađe dečke da igraju................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije