Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz Duvnjaka i Broza

Lacković potpisao za veliki Kiel: Ponosan sam, nisam to očekivao!

Blaženko Lacković
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
05.02.2016.
u 15:39

- Nisam mislio da ću se vratiti u Bundesligu, a sada ću igrati za jedan od najboljih klubova svijeta.

Blaženko Lacković novi je igrač Kiela, objavio je njemački rukometni div na svojim stranicama. Bivši hrvatski reprezentativac igrao je za Vardar, ali dobio je poziv koji se ne odbija.

- Nisam mislio da ću se vratiti u Bundesligu, a sada ću igrati za jedan od najboljih klubova svijeta. Jako sam ponosan i veselim se što ću igrati uz svog velikog prijatelja Duvnjaka, rekao je Lacković, koji će tamo biti i s Ilijom Brozovićem koji je potpisao za Kiel nakon raspada HSV-a.

Lacković je u njemačkoj ligi već igrao za Flensburg i HSV, a u 284 utakmice postigao je 907 pogodaka.

- Blaženko poznaje ligu, čovjek je s bogatim iskustvom i odličan branič. Trebala su nam pojačanja i pronašli smo njega, rekao je trener Kiela Alfred Gislason.

Lacković je bio i dugogodišnji reprezentativac hrvatske, s kojom je osvojio niz medalja, od kojih se ističu svjetsko i olimpijsko zlato.

>>Duvnjak i Marić igraju protiv zlatnih Nijemaca

Komentara 7

ZL
zlatnirat
15:53 05.02.2016.

Cestitka Blazenko opet se vidimo u DHB ligi karte su osigurane.

BB
bozidar_bralo
19:27 05.02.2016.

Bravooo Lac!!!

MA
Manolo46
22:00 05.02.2016.

Moram priznati da mi se sviđa ova politika HRS-a, da se naše zaslužne reprezentativce nakon nekog vremena više ne zove nego da im se omogući da na kraju karijere zarade nešto i za sebe. Mi sad imamo na njegovoj poziciji Sliškovića koji je odličan, i imamo mladog Mamića koji će biti vrhunski lijevi vanjski. Isto tako na pivotu imamo Marića, imamo Kozinu a dobar je i Brozović, pa zašto bi onda gurali Vorija kad je taj dušu i srce ostavio na parketu za reprezentaciju i red je osigurati čovjeku da napravi još koji ugovor i da zaradi za sebe nešto novaca. Uostalom, zar se nije vidjelo na zadnjem prvenstvu da je mladost, prije svega njemačka ali i norveška i hrvatska, satrala iskustvo francusko, poljsko, dansko? Obožavam hrvatsku reprezentaciju i zbog toga, jer oni sve kuže, tu se nitko ni na koga ne ljuti, nema loših i zlih vibracija, nema jeftine demagogije, ne dopuštaju da im se diletanti koji nemaju veze s rukometom mješaju u politiku vođenja saveza i reprezentacije, uvijek su puni optimizma, i mi bi svi kao društvo trebali učiti upravo od njih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije