Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Canjuga odredio 18 igračica

Bez Čović i Franković, Penka u super formi

16.11.2014., Dom sportova, Zagreb - Zenska rukometna Liga prvaka, 5. kolo, RK Lokomotiva Zagreb -  Gyori Audi ETO KC. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL
17.11.2014.
u 23:30

Jedine dvije pripremne utakmice uoči početka EP-a Hrvatska će odigrati protiv Crne Gore, aktualnih europskih prvakinja.

Bez obzira na to što se igra još jedno kolo Lige prvakinja u kojem se netko, ne daj bože, može ozlijediti, Vladimir Canjuga, izbornik ženske rukometne reprezentacije, odredio je 18 igračica koje počinju završne pripreme za Europsko prvenstvo kojem su domaćini Mađarska i Hrvatska. Europsko prvenstvo počinje 7. prosinca, a naša reprezentacija igrat će skupinu prvog kruga u Varaždinu.

Sa popisa 20 igračica otpala je Andrea Čović kao četvrta kružna napadačica te Lana Franković koja je prekobrojna na mjestu lijeve vanjske pucačice. Canjuga se odlučio na pripremama imati tri vratarke, a umjesto Lane Franković odlučio se za Ćamilu Mičijević. Izbornik je u nedjelju gledao Lokomotivu protiv Györa, no sigurno nije bio zadovoljan kako su igrale Lokomotivine reprezentativke (Bašić, Kožnjak, T. Grubišić, Benko, Horvat, Ježić).

Može biti presretan samo zbog vratarki. Ivana Jelčić (Lokomotiva) i Jelena Grubišić (Györ) odlično su branile. Raduje dobra forma Andreje Penezić koja je postigla osam pogodaka za Vardar protiv Budućnosti (24:24) te Anite Gaće koja je za ruski Dinamo pet puta bila strijelac na gostovanju kod Leipziga za pobjedu svog sastava (30:27).

Okupljanje je 24. studenog u Varaždinu.

>> Bez ozlijeđenih i bez trudnica Mađarice opet prejake

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije