Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S MINUS 7 NA UZVRAT

Barcelona na koljenima: Gensheimer im je zabio 14 golova

Uwe Gensheimer
DPA/Pixsell
20.04.2014.
u 21:48

Katalonce je 'uništio Uwe Gensheimer koji je zabio čak 14 golova. Barceloni nije pomoglo ni deset golova Kirila Lazarova.

Rhein Neckar Löwen je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na domaćem terenu sa 38:31 bio bolji od Barcelone te je tako stekao solidnu prednost pred uzvrat u Španjolskoj.

Pobjeda 'lavova' je potpuno zaslužena, vodili su od prve do zadnje minute. Na odmoru su imali plus osam (22:14), a u nastavku u jednom trenutku i plus 11 golova prednosti, tako da Barca sa minus sedam može još biti i zadovoljna.

Katalonce je 'uništio Uwe Gensheimer koji je zabio čak 14 golova. Barceloni nije pomoglo ni deset golova Kirila Lazarova.

Foto: UESyndication/PIXSELL

>> Kiel uvjerljiv kod Červarovog Metalurga, Sulić i Alilović bolji od Kopljara i Vorija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije