Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Balić i Duvnjak nominirani za All Star utakmicu

Ivano Balić i Domagoj Duvnjak
Sanjin Strukić/PIXSELL
26.11.2014.
u 07:30

U konkurenciji su uz dvojicu naših igrača još Aron Palmarsson (Kiel), Andy Schmid (Löwen), Thomas Mogensen (Flensburg) i Marko Bezjak (Magdeburg).

Ivano Balić (Wetzlar) i Domagoj Duvnjak (Kiel) nominirani su za All Star utakmicu između stranaca i njemačke reprezetnacije koja će se igrati 8. veljače 2015. godine. Oba naša igrača nominirana su za mjesto srednjeg vanjskog pucača. Tko će zauzeti startno, a tko mjesto na klupi znat će se do kraja godine kada završi glasovanje.

U konkurenciji su uz dvojicu naših igrača još Aron Palmarsson (Kiel), Andy Schmid (Löwen), Thomas Mogensen (Flensburg) i Marko Bezjak (Magdeburg).

>> Duvnjak pobijedio Balića, sedam golova Sulića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije