Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARAČIĆ: ŽALIT ĆEMO SE

Vujović udario po sucima: Ovakvu sramotu na domaćem parketu dugo nisam vidio

Veselin Vujović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
04.10.2015.
u 09:10

'Sve je počelo kada su dali crveni karton Momiru Iliću u 13. minuti. Kao da su se osjećali krivima zbog toga pa su počeli suditi protiv nas.'

Rukometaši PPD Zagreba upisali su prvi poraz ove sezone. I to u Areni, od mađarskog Veszprema (20:21) u 3. kolu skupine Lige prvaka. Šteta, vodili su zagrebaši i kontrolirali utakmicu sve do posljednje minute. Čak su imali i priliku za izjednačenje, no Antonio Kovačević nije ni uspio uhvatiti zadnju loptu. Eto, ispao je dvaput nesretnik. Lani u polufinalu SEHA lige njegov šut zaustavio je Mikler.

- Možda sad neću zvučati korektno, ali ovako sramotno suđenje na domaćem parketu dugo nisam vidio. Sve je počelo kada su dali crveni karton Momiru Iliću u 13. minuti. Kao da su se osjećali krivima zbog toga pa su počeli suditi protiv nas. Imali smo nevjerojatno velik broj isključenja. Svirali su neke nepostojeće sedmerce. Šteta, možda bi bilo najpoštenije da je završilo neodlučeno. Opet, bilo bi pošteno da je i u Celju završilo neodlučeno, a tamo smo mi pobijedili. Žao mi je što smo cijelu utakmicu bili bolji, a oni su poveli sa 1:0 i na kraju 21:20 - rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Ante Ančić, direktor kluba, najavio je žalbu na suđenje i dodatni izvještaj. Tražit će i izuzeće danskih sudaca za buduće utakmice.

Bez Hansena ili Karabatića

- U, baš će ih to jako zaboljeti - istaknuo je Vujović.

Možda su danski suci dobili naputak da kažnjavaju agresivnu igru PPD Zagreba...

- Ne znam kakav su naputak dobili, ali mi drukčije ne možemo igrati. Pa nemam u momčadi Hansena ili Karabatića pa da možemo igrati neki lepršavi rukomet. Imam to što imam - priča Vujović.

Barem je Arena bila dupkom puna.

- Nadam se da nismo razočarali sve te gledatelje. Siguran sam da su prepoznali našu borbenost, ostavili smo srce na parketu i vjerujem da će u ovako velikom broju doći i na sljedeću utakmicu - istaknuo je trener PPD Zagreba.

Motivirani Slišković i Sulić

Veszprem nikad nije bio ranjivi nego sinoć u Areni. Došli su bez ozlijeđenog Nagya, u 13. minuti ostali su bez isključenog Ilića, a nešto kasnije i bez ozlijeđenog Zeitza. No, kao da su ti izostanci motivirali ostatak momčadi, posebice naše Ivana Sliškovića i Renata Sulića koji su igrali jako, jako dobro.

- Zagreb je puno napredovao u godinu dana i sigurno je da velike zasluge za to ima trener Vujović. Dugo nisam vidio tako dobru obranu kakvu je igrao PPD Zagreb u prvom poluvremenu. Atmosfera u dvorani bila je fantastična i nisam siguran da će bilo tko iz nje odnijeti bodove - rekao je Xavier Sabate, trener Veszprema.

Dobro, malo tepanja ne škodi, ali svi znamo da španjolski trener misli sasvim drugačije. Lako je hvaliti suparnika kada pobijediš. I to još na vrućem parketu.

- Eto, pokazali smo da imamo m.. kao crkvena zvona - pecnuo je Mirko Alilović trenera Veselina Vujovića koji je izjavio da momčad koja pobijedit Zagreb u Areni upravo mora imati takva m***.

>> Svjetska legenda koja je Zagrebu vratila rukomet

>> Zagreb imao sve u svojim rukama, ali na kraju je pobijedio Veszprem!

Komentara 16

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:57 04.10.2015.

ovo je ono što bi trener trebao i biti - objektivno sagledati stanje stvari i motivirati ekipu za dalje nakon poraza kojeg nisu zaslužili. Želim Ti puno sreće i dečkima... Veseli me da se i ekipa 'mudraca' sa HRT sjetila prenositi tekmu.... Ovo je najveće klupsko natjecanje u rukometu i naša ekipa igra zbilja izvrsno i zaslužuje da ih se gleda....

DU
Deleted user
11:26 04.10.2015.

iskreno,nagledao sam se sportskih krađa,ali ovo...pa pola utakmice smo imali igrača manje---danci slažite lego kockice to je vaš sport,kanite se suđenja

MA
Majur
12:19 04.10.2015.

Vujović kao i na HRT-u bez dlake na jeziku...bravo legendo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije