Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EP

Alilović: Trenutačno nisam pripravan za furiju

\'22.01.2011., Malmo, Svedska - Svjetsko prvenstvo u rukometu, utakmica prvo kolo drugog kruga, Hrvatska - Argentina. Mirko Alilovic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
01.03.2011.
u 12:28

Izbornik Slavko Goluža iznio je popis igrača koji će igrati protiv Španjolaca u borbi za EP

Slavko Goluža, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, objavio je popis od 18 igrača za dvije kvalifikacijske utakmice sa Španjolskom za odlazak na EP u Srbiju 2012. godine. U odnosu na igrače koji su bili na SP-u u Švedskoj, neće biti vratara Mirka Alilovića, Blaženka Lackovića i Jerka Matulića.

Čupićev povratak

– Lacković je ozlijeđen, a s Alilovićem sam nekoliko puta razgovarao i izrazio je želju da zbog slabe forme ne sudjeluje u toj akciji. S obzirom na to da se vraća Čupić, otpao je mladi Matulić – istaknuo je izbornik Goluža.

Mirko Alilović nije ponudio senzaciju, samo je ponovio ono što je rekao izbornik.

– Trenutačno je tako najbolje. Nisam pripravan, nisam u formi i bolje je da propustim Španjolsku – rekao je Alilović.

Ivan Čupić se vraća.

– Drago mi je da sam opet tu. Da kucnem o drvo, zdrav sam. To da nema Alilovića prvi mi je glas. Ali ako se tako dogovorio s izbornikom, to je u redu. Blažičko sjajno brani u Lübbeckeu, puno se piše i priča o njemu i zaslužio je poziv – istaknuo je Ivan Čupić.

Umjesto Lackovića, pozvan je Damir Bičanić iz francuskog Chamberyja, a umjesto Alilovića, Nikola Blažičko.

Musa važniji od Sulića

Na popisu nema Renata Sulića.

– Odlučio sam se za Musu jer mi treba viši igrač u obrani – objasnio je Goluža, kojeg zabrinjava loša forma reprezentativaca.

– Znam da Buntić ne igra u Ademaru. Klub forsira drugog igrača misleći da će Buntić uskoro otići u drugi klub. Što se tiče Kopljara, njegovo je koljeno sada u redu – istaknuo je Goluža.

Prva utakmica sa Španjolskom igra se 10. ožujka u Ciudad Realu. Bit će to ujedno i oproštaj Rolanda Riosa od španjolske reprezentacije.

– Nisu slučajno izabrali Ciudad Real za domaćinstvo. To je najrukometniji grad u Španjolskoj. Bit će teško protiv treće reprezentacije svijeta, ali ćemo pokušati iznenaditi – rekao je Goluža.

Uzvratna utakmica igrat će se 13. ožujka u Splitu (Spaladium arena). Ulaznice su već u prodaji, po cijeni od 30 i 50 kuna.

Komentara 3

NI
nidjomidjo
16:17 01.03.2011.

Slavko Goluža iznio popis? O da samo ga je pročitao, kao što spiker pročita vijest. Zašto nema Sulića onda, koji je zdravstveno sad Ok i igra za Veszprem? Iz taktičkih razloga, hahaha, ma dajte ljudi...

FU
furešta
16:56 01.03.2011.

Dobro, treba dati Slavku šansu do ovu utakmicu popuši i ode. E da, i da uzme onog Gobca sa sobom na ulicu. Ili možda neko misli da ćemo tući Španjolsku?

SH
Shalabayzzer
19:04 07.03.2011.

Alilović je u itekakvoj formi u Celju je koji dan nazad rasturao baš protiv velike Barcelone!Tako ti balkanska posla kod kauboja bi rekao EU Janez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije