Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV MAJSTOR

Nije li ovo najbolji gol koji ste ikada vidjeli?!

Rukomet
Foto: DailyMotion/Screenshot
1/2
12.02.2016.
u 10:30

Lynggaard je primio loptu na centru, trojica njegovih suigrača poput munje su se sjurili prema golu Vincenta Gérarda i time povukli igrače Montpelliera u obranu, što je omogućilo Dancu da lakše ostvari svoj "opaki plan".

Danski rukometni reprezentativac Alexander Lynggaard autor je senzacionalnog pogotka za senzacionalnu pobjedu Saint Raphaëla u za njih senzacionalnoj sezoni. Stvarno, ovoliko epiteta odgovara pogotku i onome što je u derbiju protiv Montpelliera donio klubu koji nikad u povijesti nije slavio na tom teškom gostovanju.

Pobijedili su 28:27, ali tri sekunde prije kraja činilo se da će podijeliti bodove, sve dok nije osmišljena akcija koja je na koljena bacila mnoge postulate rukometne igre. Posebno jer su u tom trenutku gosti imali dva isključena igrača.

Lynggaard je primio loptu na centru, dvojica njegovih suigrača poput munje su se sjurili prema golu Vincenta Gérarda i time povukli igrače Montpelliera u obranu, što je omogućilo Dancu da lakše ostvari svoj "opaki plan". Pucao je iz sve snage s centra i uhvatio nesretnog vratara na krivoj nozi, čovjek to nije očekivao već se pogledom koncentrirao na dvojac koji mu dolazi slijeva punom brzinom. Na kraju je punom brzinom u njegovoj mreži odsjeo Lynggaardov projektil i slavlje je moglo početi.

Saint Raphaël ovim je zadržao drugu poziciju u Francuskoj, ali se i odvojio pratnji. Imaju 22 boda, četiri više od Creteila, koji je također pobijeđen u gostima (30:26) i Montpelliera, a do kraja je ostalo još 11 kola. Naravno, prvi je PSG, ali bježi Lynggaardovoj momčadi samo dva boda. Jedini poraz Parižanima je nanio Montpellier (32:31).

Navijači St. Raphäela svakako će reći da je ovo najbolji rukometni gol koji su ikad vidjeli, ali i navijači PPD-a Zagreb imaju svoj adut – Duška Čelicu. Slobodno komentirajte koji gol vam je bolji, a možda se možete prisjetiti još pokojeg.

>> Čelica pogodio sa 15 metara u zadnjoj sekundi i odveo Zagreb u doigravanje!

Komentara 7

FI
Fisherman
11:00 12.02.2016.

Ovaj ko je pisao clanak valjda nije ni pogledao snimku...samo jos jedna u nizu neprofesionalnosti nazovi novinara VL.Da je pogledao snimku vidio bi da je Alexander kad je pucao pogodio u blok igraca koji je stajao ispred njega i to je skrenulo putanju lopte, a ne to sto je golman gledao okolo.

DO
dommar36
11:37 12.02.2016.

ne

Avatar wakanda
wakanda
11:55 12.02.2016.

nikša kaleb!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije