Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBOLJŠALI DOJAM

Vori: Konačno smo spustili ručnu i igrali dobro

Igor Vori
Goran Stanzl/PIXSELL
30.01.2015.
u 23:35

čekaju nas danci Protiv našeg velikog rivala tražit ćemo peto mjesto koje osigurava domaćinstvo kvalifikacijskog turnira za OI 2016.

Hrvatski rukometaši igraju u subotu za peto mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru i time su potvrdili nastup na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Rio 2016. godine. U razigravanju od petog do osmog mjesta pobijedila je Njemačku 28:23 (13:11). Nešto kasnije Danska je bila bolja protiv Slovenije 36:33 i protiv Hrvatske će igrati za peto mjesto. Pobjednik tog susreta biti će domaćin kvalifikacijskog turnira za OI.

Bilo je teško vratiti se

- Nije bilo lako vratiti se, ali smo uspjeli. Od 15. minute kontrolirali smo rezultat i naša pobjeda do kraja više nije došla u pitanje – rekao je Slavko Goluža.

Igor Vori, kapetan reprezentacije, igrao je odlično.

- Napokon smo spustili ručnu i igrali dobro. Nijedna momčad ne može se pobijediti u pet minuta, tako ni Njemačka. Eto, na kraju smo lako došli do pobjede i potvrde da ćemo igrati na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Riju – zaključio je Vori.

Vidjet ćemo može li Hrvatska postići i osmu pobjedu, uz samo jedan poraz.

>> Francuska na krilima sjajnog Omeyera svladala Španjolsku i izborila finale SP-a

Komentara 6

Avatar hrvatsko_kraljevstvo
hrvatsko_kraljevstvo
12:31 31.01.2015.

Bilo bi dobro da danas izgubimo jer u protivom Goluža neće htjeti dati ostavku jer ce tvrditi da je sve bilo super jer smo doživjeli samo jedan poraz

CA
camus
12:33 31.01.2015.

Mislim da Vori treba da napravi duboku analizu prvo svog nesportskog ponasanja na terenu, a onda i licnog doprinosa ili pomankanja istoga.

Avatar Obama
Obama
01:26 31.01.2015.

Vori ne pričaj gluposti ! Pokri se ušima i ne javljaj se. Dosta nam je tvojih bisera , gluposti i neznanja na terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije