Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI MAKEDONCI I AUSTRIJANCI

Slovenija i Katar prvi četvrtfinalisti Svjetskog prvenstva

Slovenija rukomet
Goran Stanzl/PIXSELL
25.01.2015.
u 19:06

Slovenija će u četvrtfinalu igrati protiv Francuske ili Argentine, dok će se Katar za polufinale boriti s Njemačkom ili Egiptom.

Slovenija i Katar prvi su četvrtfinalisti Svjetskog prvenstva u rukometu. Slovenci su bili bolji od Makedonije s 30:28, dok je domaći Katar s 29:27 svladao Austriju.

Slovenija i Makedonija koju vodi Ivica Obrvan odigrali su vrlo borbenu utakmicu. Dragan Gajić zabio je devet golova pa je s 52 gola ukupno trenutno prvi strijelac SP. Odličan je bio i bivši vratar Zagreba Gorazd Škof, dok je kod Makedonije Kiril Lazarov zabio sedam golova.

U momčadi Katara najučinkovitiji je bio Crnogorac Željko Marković s osam golova (49 ukupno na SP-u).

Slovenija će u četvrtfinalu igrati protiv Francuske ili Argentine, dok će se Katar za polufinale boriti s Njemačkom ili Egiptom.

>> Duvnjak: Odmor? A od čega, dosad je bilo lako

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije