Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak iz katara

Vori: Ako me žele, i dalje ću igrati! Goluža: Moramo prespavati

Hrvatska, Pleso
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/7
01.02.2015.
u 14:15

Iako su u zagrebačku zračnu luku trebali sletjeti u 11.15, let je malo kasnio

Hrvatski rukometaši nakon najslabijeg rezultata na Svjetskim prvenstvima u posljednjih 14 godina vratili su se kući iz Katara.

Iako su u zagrebačku zračnu luku trebali sletjeti u 11.15, let je malo kasnio.

Navijači se, očekivano, nisu okupili na Plesu. Tek nekoliko članova obitelji, uz nekoliko mlađih navijača koji su se poželjeli fotografirati s Duvnjakom, Vorijem i ostalim dečkima, pokupiti koji potpis.

– Nisu ovi najteži trenuci, bilo je i težih stvari u životu. Sad treba prespavati, sve analizirati i idemo dalje – kazao je po dolasku izbornik Slavko Goluža, a na upit zamjera li si nešto, gdje je pogriješio, odgovorio je:

– Analiza će sve reći, pogrešaka je bilo, kako mojih, tako i svih nas – kazao je, a pitanje o ostavci, vidi li se u idućem ciklusu, prečuo je, slučajno ili baš i ne...

Najtužniji je nakon svega bio Igor Vori.

– I sad smo još pod stresom, vraćamo se u klubove. Nažalost, nismo uspjeli. Gorčina? Ma ne baš gorčina, ali tuga je tu. Treba iz ovoga naučiti i dalje raditi – kazao je Vori.

Svi nastavljate dalje zajedno, ima li najava odlazaka?

– Nema, barem ja za njih ne znam. U ovom se trenutku ne osjećam dobro, tužan sam, ne mogu lagati. Ali, dok god me žele ljudi koji vode savez i koji odlučuju o tome tko će igrati, ja sam na raspolaganju, meni je čast i zadovoljstvo igrati za Hrvatsku – kazao je Vori.

>>Danska pobijedila Hrvatsku i osvojila peto mjesto na SP-u

>>Vori: Nismo bili dobri na SP-u, svi smo zakazali i vrijeme je za dublju analizu

Komentara 31

DU
Deleted user
15:46 01.02.2015.

Goluža je trebao barem kurtoazno ponuditi ostavku. Možda je bio u strahu da je Gobac ne prihvati?

DU
Deleted user
18:40 01.02.2015.

pa prespaval si vec pet noci glavonjo kockasta...daj ostavku ako imalo karaktera imas....strasno

GD
GDamir
14:07 01.02.2015.

Kaže Mirko Alilović :"mi imamo četiri i pol milijuna izbornika i kritičara,ako nas ne podržavaju brate mili bolje neka šute ".Dragi Mirko ako ti smetaju isti,mozda bi trebao sljakati negdje na bausteli ili na pruzi i sl. Pa bi te zajebavao jedan šef( i to za 4-5000 kn).Negativni komentari ne znače da vas nitko ne podržava pogotovo kad i sami priznajete da niste bili dobri cijelo prvenstvo.Malo ste ipak preosjetljivi.Zelim vam svima puno zdravlja i pobjeda u daljnjoj karijeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije