Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNO BEZ NAS

Poljska protiv Katara, finale prije finala igraju Francuska i Španjolska

SP Katar 2015. - Španjolska
Foto: Reuters/PIXSELL
30.01.2015.
u 08:17

S obzirom na to da će Katar biti prvak Azije, a na SP-u je među četiri, i peto mjesto donosi domaćinstvo

Nakon pobjede protiv Hrvatske, Poljake čeka dvoboj protiv Katara (16.30 sati), a u drugom polufinalu sastat će se Francuska i Španjolska (19 sati). Na Olimpijske igre u Rio izravno će svjetski prvak, ali i svi prvaci kontinenata.

Sigurno je da će Katar biti prvak Azije i da će neka od europskih reprezentacija koje su ovdje među osam (Španjolska, Francuska, Poljska, Danska, Hrvatska, Njemačka) biti sljedeće godine prvak Europe.

To znači da će čak osam reprezentacija sa SP-a u Kataru igrati u kvalifikacijama za OI 2016. Igrat će se na tri turnira s po četiri reprezentacije. Prve dvije iz svake skupine idu na OI. Domaćini turnira bit će reprezentacije koje u Kataru osvoje drugo, treće i četvrto mjesto.

S obzirom na to da će Katar biti prvak Azije, a na SP-u je među četiri, i peto mjesto donosi domaćinstvo.

>> Kraj našeg sna, igra nije bila na razini za medalju

Komentara 3

MA
maxxxx
10:02 30.01.2015.

Neozbiljno je za jednog sportskog novinara u (wannabe) ozbiljnom listu napisati da će netko sigurno biti prvak i to na turniru na kome još niti nije određeno domaćinstvo, vjerojatno da, ali sigurno sigurno ne

DU
Deleted user
11:28 30.01.2015.

Ovaj Katar je strašno napredovao i sada je bolji od Hrvatske! Nema veze sto u ekipi ima imena koje zvuče španjolske, srpske, bosanske i hrvatske jer to je bogata arapska država. To sto imaju mogućnost da "kupe" igrače je predrasud, zar ne?

GM
Gusta magla
16:43 30.01.2015.

Ma to sve govori....jedna, dvije krive odluke danaca na utakmici Hrvatska - Poljska i evo kako se Kataru ponudi finale.Lakse je njima odigrati protiv Poljske nego protiv nas. Nije to nista novo.....sve je to vec videno na europskom prvenstvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije