Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udar na suce

Poljaci 'rigaju vatru': Ovo je sramota za rukomet, Katar je nemoguće pobijediti!

Poljska - Katar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.01.2015.
u 19:25

– Svi su vidjeli što su suci napravili, to je velika sramota za rukomet. Oni bi morali biti suspendirani i nikad više ne bi trebali suditi

Katar je u polufinalu Svjetskog prvenstva pobijedio Poljsku sa 31:29 i plasirao se u finale na oduševljenje svojih mnogobrojnih navijača. Domaćin je tako postao senzacija, ali ujedno i povukao brojne negativne komentare. Jer, mnogi se pitaju kako je reprezentacija koja je tek skupila ove igrače, a koja nikada prije nije napravila značajan rezultat u rukometu, došla ovako daleko u natjecanju? Ako pitate Poljake, a i mnoge druge, to su ostvarili uz pomoć sudaca.

– Svi su vidjeli što su suci napravili, to je velika sramota za rukomet. Oni bi morali biti suspendirani i nikad više ne bi trebali suditi, rigao je vatru nakon susreta Piotr Chrapkowski pa dodao:

– Nemoguće je pobijediti ovdje Katar i svi su pobjednika znali i prije same utakmice. I njemački vratar to je izjavio nakon četvrtfinala, rekao je da nemamo šanse. Oni su dobili jedno ili dva isključenja, a mi smo ih dobili desetak. To nije normalno, to se u normalnoj utakmici ne može dogoditi – zaključio je ljutiti Chrapkowski.

Poljaci su nakon utakmice ironično zapljeskali sucima, u videu pogledajte kako je to izgledalo.

>>Katar u finalu Svjetskog prvenstva, a Hrvatska će igrati protiv Danske!

Komentara 57

MA
malena27
19:58 30.01.2015.

Sudci iz Srbije su pobijedili! Sramota! Sudjenje je bilo ispod svake kritike.

MT
Mr Tyrolix
19:59 30.01.2015.

Ovo je postalo preocito. Katar kupuje i rukomet, a bome je kupio i nogomet. Sramota za sport!

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
19:35 30.01.2015.

Ako u finalu pobijede Francuze onda treba sve čelnika IHF-a zatvoriti zbog korupcije!Ovi sudci danas bili su na razini hrvatske županijske lige!Velika sramota za rukomet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije