Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGOR KARAČIĆ:

Pokazao sam da mogu pomoći reprezentaciji i u važnijim utakmicama od ove

Igor Karačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23.01.2015.
u 19:08

- Volio bih da dođu ovdje u što većem broju i da nas bodre jer uživamo igrati kad se s tribina čuje podrška - rekao je Karačić.

Igor Karačić je u pobjedi Hrvatske nad Bosnom i Hercegovinom (28:21) bio najbolji igrač, zabio je sedam golova i pokazao da se ističe iznad svih na parketu. Ali njegove je priča bila zanimljiva jer je igrao protiv brata Ivana.

On nastupa za BiH jer nije imao priliku izboriti se za hrvatski dres. Rođeni su u Mostaru, gdje im obitelj još uvijek živi i zato je sve skupa imalo posebni naboj. Ali Igor se time više nimalo ne opterećuje.

- Ta priča je sad gotova, dolaze nam važne utakmice i moramo ih sve dobiti jer to od nas traži ono po što smo došli - rekao je Karačić, ali nije htio otkriti po što su došli.

Sigurno je medalja u pitanju, zato Brazil u osmini finala treba proći bez ikakvog izgovora, nemamo pravo na kiks. Ali, ima dva dana vremena do te utakmice, morao je Igor progovoriti o susretu u kojem se prometnuo u junaka.

- Bila je ovo posebna utakmica i za BiH i za nas, za brata i za mene. Ali drugačije smo ušli u susret jer mi smo osigurali prvo mjesto, a oni su došli nakon poraza protiv Tunisa, koji ih je izbacio s prvenstva. Vidjelo se da su u grču i da su razočarani, ali brat i ja smo dali svoj maksimum jer svaki igra za svoj dres i to shvaća ozbiljno - otkrio je Karačić i obratio se navijačima:

- Imam poruku za sve navijače, ne samo one u Mostaru. Volio bih da dođu ovdje u što većem broju i da nas bodre jer uživamo igrati kad se s tribina čuje podrška - kazao je i spomenuo da je kod njega doma u Mostaru sigurno sve nabijeno emocijama.

Zanimljivo je i ono što je spomenuo na kraju.

- Mislim da sam pokazao da mogu dati nešto reprezentaciji i u većim i značajnijim utakmicama od ove.

>> 'Rođen sam u BiH, to je posebna utakmica'

>> Nismo došli ispasti u osmini finala, nemamo pravo na kiks protiv Brazila!

>> Hrvatska uvjerljivo pobijedila, nismo ostavili Bosni i Hercegovini nimalo šanse!

>> Neviđeno na SP-u: Igor će danas igrati za Hrvatsku, a Ivan za BiH

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije