Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA PRINOVA

Pogledajte kako su rukometaši proslavili rođenje Štrlekove kćeri

Štrlek
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
30.01.2015.
u 17:50

– Moja supruga je rodila, dobio sam prekrasnu kćer. Ja sam već dva dana super volje. Najvažnije je da smo danas slavili i osigurali kvalifikacije za Olimpijske igre – rekao je Štrlek koji će kćer primiti u naručje nakon što se vrati iz Katara.

Manuel Štrlek imao je danas itekako razloga za zadovoljstvo. S osam pogodaka bio je najbolji strijelac u pobjedi nad Njemačkom, a supruga mu je prije dva dana rodila kćerkicu.

Hrvatski su rukometaši stoga današnju pobjedu proslavili bacanjem u zrak presretnog Štrleka.

– Moja supruga je rodila, dobio sam prekrasnu kćer. Ja sam već dva dana super volje. Najvažnije da smo danas slavili i osigurali kvalifikacije za Olimpijske igre – rekao je Štrlek koji će kćer primiti u naručje nakon što se vrati iz Katara.

>> Hrvatska se oporavila od poraza i uvjerljivo pobijedila Njemačku!

Komentara 3

FR
france
21:53 30.01.2015.

cestitam,,,neka je ziva i zdrava,I treba da se slavi rodjenja djeteta ,,,nema ljepseg poklona

DH
dalibor.hren
12:35 31.01.2015.

Čestitke Manuelu! Kad sam vidio bacanje u zrak, mislio sam da slave poslije utakmice s Poljskom!

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
12:48 31.01.2015.

čestitke Manuelu, on je jedan od najboljih krilnih igrača i prava je uživancija gledati ga, još samo da ima više prilika tijekom tekme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije