Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo je završeno

Ovo su najbolji igrači, strijelci i najbolja momčad SP-a u Kataru!

Ivan Čupić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
01.02.2015.
u 21:40

U današnjem finalu Francuska je pobijedila Katar i još jednom osvojila zlatnu medalju. Bio im je to peti svjetski naslov i tako su potvrdili svoju dominaciju u rukometu

Svjetsko rukometno prvenstvo u Kataru je završeno. U današnjem finalu Francuska je pobijedila Katar i još jednom osvojila zlatnu medalju. Bio im je to peti svjetski naslov i tako su potvrdili svoju dominaciju u rukometu. Na drugom mjestu senzacionalno je završio Katar, dok je Poljska danas iznenadila Španjolce i osvojila broncu.

Danska je jučer osigurala peto mjesto, dok je Hrvatska šesta. Naravno, po završetku natjecanja proglašeni su i najbolji igrači, a MVP turnira je legendarni vratar Francuske Thierry Omeyer.

Jasno, on je i najbolji vratar turnira, a u idealnoj momčadi još su: 

Lijevo krilo: 28 Valero Rivera (ŠPA)
Lijevi vanjski: 9 Rafael Capote (KAT)
Srednji vanjski: 13 Nikola Karabatić (FRA)
Desni vanjski: 1 Žarko Marković (KAT)
Desno krilo: 30 Dragan Gajič (SLO)
Pivot: 13 Bartosz Jurecki (POL)

Slovenac Dragan Gajič najbolji je strijelac prvenstva, zabio je 71 pogodak. Iza njega su Žarko Marković (67) i Uwe Gensheimer (54). Među deset najboljih smjestio se i Ivan Čupić koji je postigao 41 pogodak i zauzeo desetu poziciju.

>>Francuska peti puta svjetski prvak, Katar nije imao snage za senzaciju

Komentara 11

DU
Deleted user
23:01 01.02.2015.

dobro smo jos i prosli..jer mi danas..u svitu ..realno..sa ovim igracima ..trenerom..i igrom..vridimo od 4-6 mista..isprid nas su..francuska..spanjolska..i danska..a onda slijede..naravno svaki buduci domacini..i drugi..

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
09:27 02.02.2015.

4mazge Katar izvanserijaska momčad....hihihihihihih..daj molim te od smijeha ću još zaraditi bruh....vidjet će mo kakva je to mengamomčad kad ne budu igrali na neutralnom terenu!Jedini koji nešto vrijedi je Šarić ostali su na razini igrača Medveščaka!Dakle ne laprdaj i razmislii malo koliko su zaradili sudci!

DU
Deleted user
12:10 02.02.2015.

Ako nemamo igrača među najboljima, imamo najboljeg trenera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije