Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVKO GOLUŽA:

Nismo došli ispasti u osmini finala, nemamo pravo na kiks protiv Brazila!

Hrvatska - rukomet
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23.01.2015.
u 18:57

- Najvažnije je da se udarna ekipa odmorila i sad nas čeka ono pravo jer još nismo ništa napravili - rekao je izbornik.

Utakmica protiv Bosne i Hercegovine nije imala rezultatski značaj za hrvatsku rukometnu reprezentaciju, ali imala je onaj drugi - dublji.

- Rođen sam tamo, nije mi ovo bila stvar. Kao ni Mirku i Igoru. Ali dali su dečki sve od sebe i čestitam im na korektnoj utakmici, posebno u prvom poluvremenu - rekao je izbornik Slavko Goluža nakon pobjede 28:21 i nastavio:

- Htjeli su dečki puno pokazati, ali kad se ruka skrati onda bude malo teže. Sve u svemu, bilo je ok. Ali posebno bih se želio osvrnuti na navijače u BiH, pozdraviti ih i obećati da ćemo u nastavku prvenstva dati sve od sebe te im se odužiti na potpori.

Slijedi Brazil u osmini finala, imamo dva dana odmora i igramo s protivnikom koji je slabiji od nas, ali nema apsolutno ništa za izgubiti.

- Idemo stepenicu po stepenicu, najvažnije je da se udarna ekipa odmorila i sad nas čeka ono pravo jer još nismo ništa napravili. Na redu je nezgodni Brazil, ne znamo puno o njima, ali znamo da su brzi i imaju dobre šutere. No mi nismo došli da bismo ispali u osmini finala, nemamo pravo na kiks - naglasio je izbornik i dodao da nije otkrio sve što je pripremio po pitanju taktike.

>> Pokazao sam da mogu pomoći reprezentaciji i u važnijim utakmicama od ove

>> 'Rođen sam u BiH, to je posebna utakmica'

>> Hrvatska uvjerljivo pobijedila, nismo ostavili Bosni i Hercegovini nimalo šanse!

>> Navijači BiH na utakmici s Hrvatskom IHF prozvali mafijom!

Komentara 2

DI
Diosiario
20:54 23.01.2015.

Ma koji Brazil, to se niti ne komentira. Dobro bi bilo da sutra Francuska pobjedi Švedsku jer bi tako izbjegli Francusku u četvrtfinalu i igrali bi s boljim iz utakmice Švedska-Poljska a to praktički znači polufinale u kojem je moguće da igramo s Njemačkom ili Španjolskom, a to opet po meni znači finale jer smo bolji od svih tih ekipa zajedno. Ono što je najbitnije je da nekako izbjegnemo igrati utakmice s Francuskom pa s Danskom u samo dva dana, jer nikad ne možemo spojiti te dvije pobjede što je i razumljivo, jer to su uz Hrvatsku ipak dvije top-ekipe. Bilo bi lijepo da oni međusobno igraju u polufinalu pa kad se izmožde jedni protiv drugih da nam dođu na megdan. Takvu situaciju nikad nismo imali, jer u rukometu nam definitivno fali sreće, i pravo je čudo da nam sreća negdje ne vrati s obzirom da nikad nismo kalkulirali po skupinama kao Francuzi, koje je sreća mazila skoro kao Dance. Vrijeme je da se ode skroz do kraja.

Avatar hrvatsko_kraljevstvo.
hrvatsko_kraljevstvo.
08:07 24.01.2015.

Ivić nam treba biti prvi golman. Alilović je već imao dosta prilika na prijašnjim natjecanjima i nismo sa njim na vratima osvojili zlato jer se radi o prosječnom golmanu za razliku od Francuza kojima Omeyer donosi prevagu u ključnim utakmicamaa nama Alilović ne donosi prevagu. Zato treba Ivić biti prvi golman jer prema svemu se radi o boljem golmanu od Alilovića i sa njim idemo po zlato dosta nam je već bronci. Alilović je imao dosta prilika i sa njim nismo osvojili zlato red je na Iviću da bude prvi golman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije