Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG TUNISA

Navijači BiH na utakmici s Hrvatskom IHF prozvali mafijom!

Navijači BiH
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
23.01.2015.
u 17:53

Kad pogledamo nekoliko sedmeraca dok se susret lomio, teško je zamjeriti im na mišljenju koje imaju.

Rukometna reprezentacija Tunisa u izravnom dvoboju za prolaz u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru pobijedila je Bosnu i Hercegovinu 27:24, ali imali su obilatu pomoć portugalskih sudaca, što je izazvalo negativne reakcije usmjerene prema Međunarodnoj rukometnoj federaciji (IHF).

Što misle, pokazali su navijači BiH i u susretu s Hrvatskom, koji nije imao rezultatsku važnost za njihovu reprezentaciju. U rukama su držali jasnu poruku "IHF mafia" i time pokazali što misle.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

A misle da je Tunis bio favoriziran i da je morao proći dalje jer imaju mnogo navijača i prijateljske odnose s Katarom. Možda su u pravu, a možda i u krivu. No kad pogledamo nekoliko sedmeraca dok se susret lomio, teško im je zamjeriti na njihovu stajalištu.

>> Suci su nam uzeli pobjedu iz ruku, ne mogu vjerovati!

Komentara 12

DU
Deleted user
18:59 23.01.2015.

u velikom dijelu odricu je se i vlastiti drzavljani ...................

PE
perfa57
09:08 24.01.2015.

Dubioza kolektiv pjeva: Igrali smo dobro , zajebo nas sudija. Uvijek je netko drugi ktiv.

MA
Maxi73
20:41 23.01.2015.

Kradje nisu nista novo. Navlaci se domacinima ili u ovom slucaju prijateljskim zemljama u svim sportovima: u nogometu, kosarci u rukometu itd. Nista novo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije