Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE SP-a

Mirko Alilović: Poljska ili Švedska? Svejedno mi je...

Hrvatska reprezentacija rukomet
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/20
26.01.2015.
u 14:49

- Poljaci nam možda više odgovaraju jer su nam zadnjih godina redovne mušterije. Ali i sa Šveđanima imamo dobra iskustva u zadnjim utakmicama. No, bit će teško, bez obzira protiv koga igrali - rekao je vratar Mirko Alilović

Hrvatska rukometna reprezentacija slobodan je dan iskoristila za šetnju Dohom. Reprezentativci su ujutro popili kavu i uživali na suncu. Popodne (od 16.30) će doznati protiv koga će igrati u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva - Poljske ili Švedske.

- Svejedno mu je hoćemo li igrati s Poljskom ili Švedskom. Poljaci nam možda više odgovaraju jer su nam zadnjih godina redovne mušterije. Ali i sa Šveđanima imamo dobra iskustva u zadnjim utakmicama. No, bit će teško, bez obzira protiv koga igrali - rekao je vratar Mirko Alilović pa se vratio na utakmicu s Brazilom.

- Pokazalo se da ako pobijediš sebe, pobijedio si. Ganjali su nas po cijelom terenu. Ali je dobro što se dobro svrši.

Izbornik Slavko Goluža prokomentirao je jučerašnju dramu s Brazilom.

- Najvažnije da smo pobijedili. Sve ostali možemo popraviti i to ćemo učiniti. Hvala Bogu da smo utakmicu priveli u svoju korist. Nedostajalo nam je koncentracije. Sami smo krivi jer smo ih na početku promašenim sedmercima vratili u život. Trebamo vratiti svoj mir i neće biti problema - rekao je Goluža.

>> Izbornik Brazila: Suce je uhvatila panika...

Komentara 3

DU
Deleted user
18:09 26.01.2015.

ma sve je to lipo..ali mene brine..sta ne nevidm ..katarce i katarkinje po ulicama..di su..ili ih je odselilo..dok traje ovo sp..sve je moguce..

LA
Laura Anny
18:20 26.01.2015.

Dobit cete poljake, rasturili su svedjane. Ali ispravite, Njemacka ne moze igrati dva puta danas.

MA
MagnusJohnson
18:43 26.01.2015.

Alilović je jedan od najgorih golmana koji su ikad nastupali za Hrvatsku i prosto je nevjerojatno da je Goluža toliko nesposoban da Ivića ne stavi ranije u utakmicu. Protiv Brazila gurnuo ga je tek u 50. minuti i mali je odmah skinuo penal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije