Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U KATARU

Metličić smiruje sukob Čupića i Kaleba: Neka se ne opterećuje medijskim istupima

Petar Metličić
Foto: Goran Stanzl
27.01.2015.
u 21:00

– I mi smo se nervirali kada bismo nešto loše pročitali. Ali, ne treba se na to obazirati. Oni igraju, drugi komentiraju – rekao je Metličić

Petar Metličić prati sve vezano uz rukometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Tako je čitao i o trzavicama proteklih dana zbog kritika bivših igrača.

Nikša Kaleb napisao je nešto što se nije svidjelo Ivanu Čupiću. Metkovac na Metkovca, u dolini Neretve uvijek je bilo uzavrele krvi.

– I mi smo se nervirali kada bismo nešto loše pročitali. Ali, ne treba se na to obazirati. Oni igraju, drugi komentiraju... Sve oči uprte su u igrače, najvažnije je da Čupić postiže golove i neka se ne opterećuje medijskim istupima – smiruje situaciju iskusni Petar Metličić.

>> 'Može Kaleb reći sve, ali da se ne borimo, to vrijeđa'

Komentara 14

VE
verakruz
22:37 27.01.2015.

Kaleb je i ranije sr.ao, i još dok je igrao... U pravu si white socks, Kaleb je zao čovjek... Ljubomoran do bola. Pero, ti si ljudina, a i Čupko je... Vrhunski igrači i odlučujući igrači... Puna potpora našoj reprezentaciji!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:35 27.01.2015.

Kaleb, ne njajke..... Zavidan si.... i smutljivac

Avatar white socks
white socks
22:15 27.01.2015.

Tko je the fak Kaleb (a nije Jakov iz Mrkoplja)? Jedan osrednji igrač, nikakav stručnjak i zao čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije