Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA NA SP-U

Katar u finalu Svjetskog prvenstva, a Hrvatska će igrati protiv Danske!

Danska - Slovenija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/15
30.01.2015.
u 18:20

Katar će u finalu igrati protiv boljega iz drugog polufinala u kojem se sastaju Španjolska i Francuska.

Rukometna reprezentacija Katara u finalu je Svjetskog prvenstva. Domaćin turnira svladao je u polufinalu Poljsku sa 31:29 i senzacionalno stigao do borbe za zlato.

Katarci su sasvim nadigrali danas neprepoznatljivu Poljsku, reprezentaciju koje je izbacila Hrvatsku, i zasluženo prošli u finale. Po šest golova postigli su Kamalaldin Mallash i Rafael Capote, dok su pet pogodaka upisali Mahmoud Hassab Alla i Žarko Marković. U momčadi Poljske Michal Jurecki je zabio devet golova.

Katar će u finalu igrati protiv boljega iz drugog polufinala u kojem se sastaju Španjolska i Francuska. Taj se susret igra od 19 sati.

A Hrvatska je doznala protivnika u borbi za peto mjesto. To će biti Danska koja je sa 36:33 svladala Sloveniju uz čak 13 golova Lassea Svana. S Danskom ćemo igrati sutra u 19.15.

>> Hrvatska se oporavila od poraza i uvjerljivo pobijedila Njemačku!

>> Pogledajte kako su rukometaši proslavili rođenje Štrlekove kćeri

Komentara 22

PA
pacoje
15:47 31.01.2015.

nemam pojma o rukometu, nemam pojma kako i ko je bolji....ali.....(.je suis qatar)

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
18:36 30.01.2015.

Janezi zaista nemaju sreće neće protiv Hrvaške dobiti besplatnu poduku o rukometu i vječnom pitanju u Sloveniji zašto lopta odskače!Hihihihihihihihih..Danci povukli u 40. minuti kočnicu jer bi inače Janezi kasirali 45 golova!

NE
neos
21:20 30.01.2015.

Žao mi je što Balić nije igrao za Katar jer Goluži nije bio dovoljno dobar. Isto važi i za Sulića, trenutno vjerovatno najboljeg na svijetu na svojoj poziciji. Ali Goluža ga eto nikad nije volio pa ni sad kada ovaj Hrvatski ratnik igra u životnoj formi. Sa Sulićem mi bi se prošetali do zlata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije