Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI SUĐENJEM

Izbornik Brazila: Suce je uhvatila panika...

Jordi Ribera
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
26.01.2015.
u 11:08

– Neka naša isključenja u završnici za mene su bila misteriozna. Mislim da je katarske suce malo uhvatila panika – rekao je Ribera.

Izbornik Brazila Jordi Ribera čestitao je Hrvatskoj nakon poraza u osmini finala Svjetskog prvenstva, ali se dotaknuo suđenja.

– Neka naša isključenja u završnici su za mene bila misteriozna. Mislim da je katarske suce malo uhvatila panika – rekao je Ribera.

Brazilski izbornik je zaključio:

– Mi nismo momčad zvijezda. Ako smo već morali ispasti, ovo je bio najbolji način da se oprostimo od Svjetskog prvenstva. No, ovom igrom zaslužili smo četvrtfinale.

>> 'To je zakon velikih brojeva, dugo nismo igrali ovako loše'

Komentara 13

BE
belicro
13:21 26.01.2015.

bravo Hrvatska,uspjeli ste pobijedit uz onolike promasene zicere sa jako malo raspolozenih igraca i uz onakvu igru brazilaca.svi vi koji pljujete po njima pitat cu vas kad je Cervarova i Baliceva Hrvatska rasturila svog protivnika,sve su to utakmice bile na 1 ili 2 gola,ali smo uvijek pobjedjivali,tako da,pobjedi se ne gleda u zube i samo treba podrzat decke i nastaviti dalje.uostalom ovaj Brazil ce u narednim godinama postat sila u rukometu i tek ce se vidjet znacenje ove pobjede.

JU
jujo
13:57 26.01.2015.

Tako je Belicro navijac je pravi navijac koji navija za svoje i kad nisu bas u najboljem izdanju.Po tome se i vidi kultura ljudih. Bravo !!!!!

Avatar mg940
mg940
14:46 26.01.2015.

Imali smo sreće, a sretniji ide dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije