Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi borba za OI

Ivan Čupić: Sve je sada crno, no uvijek može biti i gore

Domagoj Duvnjak
Goran Stanzl/PIXSELL
28.01.2015.
u 23:49

- A što da kažem. Žao mi je mojih suigrača, žao mi je ovih mladih dečki. Igrali smo dobar turnir, iz utakmice u utakmicu igrali smo sve bolje - rekao je Vori.

Igor Vori, kapetan Hrvatske, nije znao što bi rekao nakon poraza. Dugo je dugo razmišljao.

- A što da kažem. Žao mi je mojih suigrača, žao mi je ovih mladih dečki. Igrali smo dobar turnir, iz utakmice u utakmicu igrali smo sve bolje. Nema druge nego dići glavu gore i pokušati završiti SP sa dvije pobjede – rekao je Vori.

Ivan Čupić je pak istaknuo: - Napad nam je zakazao. Kad postigneš 22 pogotka, kada nemaš polukontre i kontre, onda se ne može ništa dobroga očekivati. Na kraju su oni imali i više sreće. Za jednu sekundu okrenuo se rezultat u njihovu korist. Šteta. Sad sve izgleda crno, a bit će još crnije ako ne odemo na olimpijske igre – rekao je Ivan Čupić.

>> Gotovo je! Hrvatska ostala bez borbe za medalju u Kataru!

Komentara 7

DU
Deleted user
07:27 29.01.2015.

Da se izrazim šankerski, da je bukvan na čelu pilane - učas bi propala i pilana i trupci. Zato ne treba očajavati nego dajte "dite materi" odnosno reprezentaciju nekome od dokazanih stručnjaka za rukomet, baršunastih u nastupu i analitičkih umova - pa rezultati neće izostati. Čupić je jedno od legendarnih krila, nije on kriv što nije bilo proigravanja na krila protiv Poljske nego su svi srljali na sredinu, gdje je bilo nemoguće proći i protuoklopnim sredstvima jer je poljski blok monumentalan (dvometraši!). Kriv je onaj tko je postavio takvu igru!

Avatar flame
flame
09:26 29.01.2015.

Prespavao sam, pa ću sad hladne glave komentirati. Najprije, podrška našim rukometašima koji su sjajni dečki i vrhunski sportaši. Nažalost, isključivi krivac za poraz je izbornik Goluža, ali i gospodin Gobac, jer bismo u ekipi imali i trenutno najboljeg svjetskog pivota (Sulića) da nije njega. Goluža je napravio nekoliko grešaka s kojima je potpuno anulirao i neke dobre poteze. Prvo, trebao je postupno dizati formu Alilovića, koji je zaliječio ozljedu ramena tek prije dva mjeseca, a ne ga forsirati. Zatim, protiv Brazila bilo je očito da Goluža nije imao odgovor na njihovu igru, iako je trebao sve skužiti barem u drugom poluvremenu. Protiv Poljaka obrana je bila ok, ali je neshvatljivo zašto je zaboravio odličnog Sliškovića, a forsirao oba srednja vanjska zajedno. Nakon 4 uzastopna Duvnjakova gola i pogođene stative, morao ga je odmoriti i sačuvati za završnicu. Isto tako, uz dužno poštovanje, Vorija je trebao izvaditi nakon dva uzastopna promašaja, odnosno gađanja Szmala. Nije tragedija, ali mogli smo i morali bolje. Malo je nedostajalo i sreće, ali to ne smije bit opravdanje. Idemo ovo odigrati pošteno do kraja, pa onda razmisliti kako dalje. Što se mojeg skromnog mišljenja tiče, novi izbornik za ovu talentiranu generaciju još igra, uskoro završava karijeru, Genijalac je, ali nažalost, taj film nećemo gledati dok je Gobac apsolutni vladar hrvatskog rukometa. Dečki, samo hrabro, svemu unatoč!

UZ
uzor10
00:20 29.01.2015.

Nelaprdajte gluposti odigrali ste vise od katastrofalnog cijeli turnir niste odigrali bas ništa i to je sramota pokrijte se usima i tišina a onaj Goluza da ima imalo mozga nebi se ponašao onako kako se ponaša,na kraju daleko ste i dogurali kako ste igrali.srami te se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije