Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGLI FRANCUZE

Hrvatska će u četvrtfinalu igrati protiv Švedske ili Poljske

Hrvatska - rukomet
Goran Stanzl/PIXSELL
24.01.2015.
u 21:54

Dobar izbor s obzirom da smo izbjegli Francusku i Dansku s kojima nam baš u posljednje vrijeme ne ide.

U derbiju skupine C na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Kataru, rukometaši Francuske pobijedili su Švedsku sa 27:25, dok je Danska u derbiju skupine D svladala Poljsku (31:27).

To znači da će Hrvatska, prođe li Brazil, u četvrtfinalu igrati s pobjednikom utakmice Švedska - Poljska. Dobar izbor s obzirom da smo izbjegli Francusku i Dansku s kojima nam baš u posljednje vrijeme ne ide.

Francuska je loše počela protiv Švedske (0:4), no uspjeli su u završnici utakmice preokrenuti minus tri u pobjedu. Briljirao je Thierry Omeyer sa 13 obrana, dok je Joli postigao devet pogodaka, svih devet iz sedmeraca.

Parovi osmine finala SP-a:

Hrvatska - Brazil
Švedska - Poljska
Katar - Austrija
Njemačka - Egipat
Danska - Island
Španjolska - Tunis
Makedonija - Slovenija
Francuska - Argentina

>> Goluža: Brazilci su fanatici, morat ćemo biti borbeni i agresivni

Komentara 9

Avatar dr.mg.sc
dr.mg.sc
22:10 24.01.2015.

Koliko smo pobijedili Brazil? Nisam gledao

AN
Antioh
22:11 24.01.2015.

Kad smo već pobijedili Brazil? A da veliš koga ćemo pobijediti u finalu? Svašta i od naslova, petparački

PI
pidohca
09:45 25.01.2015.

francuska je "dobila" jer joj je lakši put do polufinala.u 4/finalu igra protiv pobjednika slovenija-makedonija.daleko lakše od švedske ili za razliku di u 4/finalu igra šanjaolska-danska.a to znači da će pobjednik te utakmice u polufinalu biti fizički dobro iscrpljen protivv francuske.nisu me švedi impresionirali te se nadam pobjedi ka i u polufinalu protiv njemačke/vjerojatno/a u finalu šta bude,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije