Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik je ljutit

Goluža: Srbi mi daju veću podršku od Hrvata!

Slavko Goluža
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
31.01.2015.
u 11:52

- Svi pričaju, možda ću imati i ja nešto za reći kada se sve završi. Sigurno ću imati nešto za reći. Neka sačekaju malo. Žao mi je momaka. Ne dam na njih, na naše igrače

Hrvatska rukometna reprezentacija ispala je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u rukometu od Poljske, a danas će se s Danskom boriti za peto mjesto. Izbornik Slavko Goluža razloge lošijeg rezultata prvo je potražio u (ne)sreći, zatim u ozljedama, a sada, eto, i u novinarima.

- Svi pričaju, možda ću imati i ja nešto za reći kada se sve završi. Sigurno ću imati nešto za reći. Neka sačekaju malo. Žao mi je momaka. Ne dam na njih, na naše igrače. Mene neka udaraju koliko god hoće. Na njih ne dam. Žao mi je što je sve tako negativno, a još nismo gotovi, još se igra, rekao je Goluža za Balkan Handball i dodao:

- Srbijanski mediji meni daju podršku, a naši ljudi se ovako odnose prema nama. To ću svima javno reći, ne sramim se toga. Iskren sam i pošten momak koji radi posao na pošten način. Pred cijelom hrvatskom javnošću ću reći da im se od srca zahvaljujem. To je žalosno. Nakon toliko osvojenih medalja i toliko uspjeha, ali dobro, to je dio hrvatskog folklora. Ni prije odlaska u Katar nismo imali podršku.

>>Domagoj Duvnjak: Moram operirati 
desno oko, nije drama

>>Vori: Konačno smo spustili ručnu i igrali dobro

Komentara 50

BI
billynik
13:19 31.01.2015.

E pa moj Goluža traži posao kod Srba kod nas si potrošio sve kredite.

Avatar LaMer
LaMer
12:07 31.01.2015.

Možeš pričat kaj hoćeš al o rukometu pojma nemaš! Pa ti nisi znal niš napraviti niti u prosječnom provincijskom RK Siscia Sisak , a kamoli da vodiš jednu od najboljih repki na svijetu . Jednostavno te politika postavila na mjestoo za koje nisi dorasel . To je općeprisutna greška u Hrvata , da dozvoljavaju postavljanje bezveznih niškoristi i glupana na odgovorna mjesta !

Avatar Grobar_Baranja
Grobar_Baranja
13:39 31.01.2015.

Lik je fenomenalan. Radi točnosti umesto "Srbijanski mediji" kaže se Vučićevi madiji. A kad ih tolko hvali neka ide tamo, pa nek vodi njihovu repku da vidimo dokle će dogurati. I "ne dam na igrače", o ovome neka popriča s s Belićem. Još ima obraza da priča. A veliko finale je ipak "nakon tolko osvojenih medalja"...ovo da nije tužno bilo bi smešno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije