Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO PROTIV BRAZILA

Goluža: Odigrali smo lošije, ali najvažnije je da smo u četvrtfinalu

SP Katar 2015.
Goran Stanzl/PIXSELL
25.01.2015.
u 20:49

- Malo me smetaju priče da ćemo lako do finala. Ljudi, ostavimo se finala, još je daleko - poručuje Goluža.

Hrvatska je nakon velike drame svladala Brazil (26:25) i prošla u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u rukometu. Izbornik Slavko Goluža je svjestan da su njegovi igrači pružili slabiju partiju, no poručuje da je pobjeda najvažnija.

- Očekivao sam ovakvu utakmicu. Čestitam igračima iako su odigrali malo lošije. Najvažnije da smo pobijedili. Upozoravao sam da ovo nije bezvezan protivnik. Svi su s njima imali problema. Svjesni smo da smo igrali loše, ali smo pobijedili - rekao je Goluža za RTL.

Čime ga je Brazil iznenadio?

- Iznenadili su nas dubokom obranom. Znali smo da će tako igrati, ali je teško igrati protiv toga. Sami smo tome kumovali tehničkim pogreškama. Takva su utakmica mora dogoditi i hvala Bogu da se sada dogodila. Najvažnija je pobjeda.

Koga bi želio u četvrtfinalu - Poljsku ili Švedsku?

- U ovom trenutku trebamo sami sebi pobijediti jer smo sebi najveći protivnici. Što se tiče protivnika - svejedno mi je.

Čuju se priče da nam je, s obzirom na protivnike, otvoren put do finala.

- Malo me smetaju te priče. Momci to čitaju i možda su zbog toga malo ušli opušteno. Ljudi, ostavimo se finala, još je daleko. No, ostvaren je primarni cilj. Sad ćemo se odmoriti i pripremiti za protivnika.

Domagoj Duvnjak je uz Igora Vorija bio naš najbolji igrač.

- Ovo je Svjetsko prvenstvo i nema lakog protivnika niti laganih utakmica. Moramo se koncentrirati na iduću utakmicu. Okrećemo se četvrtfinalu. Bilo je jako teško za igrati, skidam kapu Brazilu. Previše smo promašivali u prvom poluvremenu. Bez obzira tko bio u četvrtfinalu, dobro ćemo se spremiti i nadam se da ćemo proći dalje - rekao je Duvnjak.

>> Hrvatska se sretno i spretno provukla u četvrtfinale protiv neugodnog Brazila!

Komentara 17

PR
previja96
21:09 25.01.2015.

danas smo imali loš dan, previše tehničkih grešaka i dosta nemaštovit napad... jednostavno, ne odgovaraju nam "divlje", neeuropske ekipe. vjerujem da će nam nadolazeće utakmice biti lakše za igranje!

UM
umnjak
21:17 25.01.2015.

4 promasena sedmerca i 3-4 zicera te nestrpljivost da se rijesi tekma sto prije, dovela do nervoze. Dobro je, vazno je da idemo dalje i sad nesto vjerujem da cemo kvalitetno odigrati 1/4.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:31 25.01.2015.

mislim (i nadam se ) da gore od ovog ne možete odigrati......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije