Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMINA FINALA SP-A

Goluža: Brazilci su fanatici, morat ćemo biti borbeni i agresivni

Goluža
Borna Filic/PIXSELL
24.01.2015.
u 12:58

- Dosta su agresivni i veliki fanatici i borci. Svih 60 minuta izgaraju na terenu. Igra im se bazira na vanjskim igračima, desni i lijevi su šuteri, dok srednji je radilica za njih te za pivota gdje imaju jak pritisak.

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža najavio je utakmicu s Brazilom u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru. Susret se igra sutra u 19 sati.

- Gledao sam njihove utakmice protiv Španjolske i Slovenije. Igraju dinamičan rukomet s 5-1, a ponekad i 4-2 obranom. Dosta su agresivni i veliki fanatici i borci. Svih 60 minuta izgaraju na terenu. Igra im se bazira na vanjskim igračima, desni i lijevi su šuteri, dok srednji je radilica za njih te za pivota gdje imaju jak pritisak. Koriste svaku priliku i odmah kažnjavaju. Krila su isključivo kontraši te ako kod njih ne uđeš sa 100 posto te s malo kalkulacije vratar je na visini zadatka - rekao je Goluža, prenosi stranica saveza.

Otkrio je što očekuje od svojih igrača.

- Očekujem Hrvatsku kakvu želim što znači borbenu i ozbiljnu s pravim pristupom te agresivnu. Pokušat ćemo nametnuti naš ritam igre uz dobru obranu i lake pogotke. Pokušat ćemo što manje igrati šest na šest. Moramo imati veliku koncentraciju u obrani i ono što mene veseli je da se polako dižemo. Noge su sve opuštenije i nadam se da nam s takvom pokretljivom obranom ne bi trebali zadavati probleme - rekao je Goluža i dodao da je atmosfera odlična i da su svi u reprezentaciji spremni za Brazil.

>> Ovo je najveći promašaj na SP u Kataru, a možda i u povijesti rukometa!

Komentara 5

DU
Deleted user
14:06 24.01.2015.

Bravo Slavek, tvoje riječi me uvijek nadahnjuju

LA
Laura Anny
19:24 24.01.2015.

Pa uzmite onda spansku tehnikom dodavanje i energiju cuvajte za kraj.

JO
jozomali
14:59 25.01.2015.

porezni....je ili mlad....ili pglu.....jer ne zna da su voditelji upravo rtl-a naše rukometaše zvali pakleni....što se nikome nije sviđalo....pogotovo ne samim rukometašima.....onda je balić reko aj nas zovite svakako samo ne pakleni jer mi nismo luciferova ekipa!....možete nas zvati i kauboji ako baš hoćete....i ostalo tako!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije