Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI KATAR

Francuska na krilima sjajnog Omeyera svladala Španjolsku i izborila finale SP-a

Francuska - Španjolska
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/9
30.01.2015.
u 20:48

Na vratima Francuske briljirao je Thierry Omeyer s 20 obrana, odnosno 50 posto svih udaraca!

Francuska je drugi finalist Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru. Francuzi su u "finalu prije finala" svladali aktualnog prvaka Španjolsku s 26:22.

Francuska je dominirala čitavom utakmicom, a Španjolci su minimalno vodstvo imali tek na početku utakmice. Tricolori su se nakon toga odlijepili i otišli na plus četiri (18:14). Španjolska je u drugom poluvremenu iskoristila crnu rupu Francuske i stigla na minus jedan, ali više od toga nije išlo.

Na vratima Francuske briljirao je Thierry Omeyer s 20 obrana, odnosno 50 posto svih udaraca! Pet golova postigao je Michaell Guigou, kao i Joan Cañellas i Cristian Ugalde na španjolskoj strani.

Francuzi su u pohodu na rekordno peto svjetsko zlato, a u nedjelju će biti izraziti favoriti. Katar, koji je pred svojim navijačima napravio senzaciju, prva je neeuropska reprezentacija koja će igrati u finalu svjetskih prvenstava. Za treće mjesto igrat će Poljska i Španjolska.

>> Poljaci 'rigaju vatru': Ovo je sramota za rukomet, Katar je nemoguće pobijediti!

Komentara 6

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:30 30.01.2015.

Nemogu ga sa očima vidit al da je najbolji golman svih vremena uz našeg mirka bašića, je najbolji je, to se tako rodi i moš ga.....50% ejjj....

SS
sokac sa drave
13:40 01.02.2015.

Dali ste vidjeli kak o je sjajno u svim utakmicama igrao Spanjolac Canellas,igrac koji je prosle godine u Hamburgu bio rezerva nasem blijedom Duvnjaku.

SS
sokac sa drave
12:42 31.01.2015.

Gledajuci obrane Omajera i Sarica jednostavno sjedi mi kosa na ocigled,hvata me kriza i padam u tesku depresiju.Sa odgovornoscu tvrdim da bih mi sa jednim od ove dvojice bili zlatni u zadnjih sedam osam godina.Moramo konacno poceti sistemacki stvarati golmanene jer ocito je da je golman pola ekipe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije