Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIM SRCEM UZ NJIH

Dinamo, Rijeka i Hajduk uz rukometaše, pogledajte što su im poručili

Rukometaši
Foto: Vecernji.hr
13.01.2015.
u 19:22

Sve to dio je akcije "I mi smo #kauboji", u kojoj može sudjelovati bilo tko.

Hrvatski rukometaši otputovali su u Katar na Svjetsko prvenstvo i žele se vratiti s medaljom oko vrata. Osim što su navijači uz njih, primio ih je i kardinal Josip Bozanić, nadbiskup zagrebački, i poželio im je sreću, a javili su se i brojni nogometni klubovi te im dali podršku.

Dinamo, Rijeka i Hajduk objavili su na svojim službenim stranicama videouratke kojima žele poručili rukometašima da će pratiti svaku njihovu utakmicu i zdušno navijati. A sve to dio je akcije "I mi smo #kauboji", u kojoj može sudjelovati bilo tko.

U ime GNK Dinamo Zagreb svoju podršku su dali Domagoj Antolić i Jozo Šimunović.

 

U akciju "I mi smo ‪#‎kauboji‬", u kojoj sportaši i navijači daju svoju potporu hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji, uključila se i NK Rijeka.

 

Iz Splita su podršku poslali i nogometaši HNK Hajduk Split.

 

>> Rukometaši prije odlaska u Katar posjetili kardinala Bozanića i primili Božji blagoslov

>> Donosimo vam raspored odigravanja utakmica rukometne reprezentacije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije