Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILI U OSMINI FINALA

Brazilci nezadovoljni suđenjem: 'Hrvatska je u čitavoj utakmici imala samo jedno isključenje'

SP Katar 2015.
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
25.01.2015.
u 21:49

- Vrlo rijetko se viđa da momčad ima sam jedno isključenje u čitavoj utakmici. Teško je govoriti o suđenju, ali nas je jako iživciralo. Tužni smo jer smo zaslužili više - rekao je Fernando Pacheco Filho.

Brazilski rukometaši nezadovoljni su dijeljenjem pravde katarskog sudačkog para na utakmici s Hrvatskom. Brazilci su tijesno izgubili (26:25) u osmini finala Svjetskog prvenstva, a smatraju da su prevaga bili upravo suci koji su u borbenoj utakmici samo Domagoju Duvnjaku pokazali dvije minute isključenja. Za usporedbu, Brazilcima je svirano pet isključenja.

- Vrlo rijetko se viđa da momčad ima sam jedno isključenje u čitavoj utakmici. Teško je govoriti o suđenju, ali nas je jako iživciralo. Ne znamo čemu to. Tužni smo jer smo zaslužili više - rekao je Fernando Pacheco Filho, poznatiji kao Zeba.

S njim se slaže i vratar Cesar de Almeida.

- Igrali smo ravnopravno s Hrvatskom, a o njenoj kvaliteti ne treba trošiti riječi. No, druge stvari su prevagnule. Mislim da ime i tradicija znače puno - rekao je Brazilac, prenosi Globo.

>> Hrvatska se sretno i spretno provukla u četvrtfinale protiv neugodnog Brazila!

Komentara 72

DU
Deleted user
22:13 25.01.2015.

onaj jedanajsterac..sa sp..ne mogu..otkupiti..za jos sto godina..

DU
Deleted user
22:11 25.01.2015.

zasto ovo..uopce spominjati..i pisati..to mogu zamo zelambaci..

L0
luena 01
22:08 25.01.2015.

=:-)) Ljute se ,nek.. Da niste prljavo igrali imali bi i vi samo jedno iskljucenje,mi jedno, vi koliko tri -cetri i dva zuta kartona,to sve govori o vama kako ste fer bili...?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije