Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavimo 15. godina portala

Najbolje čestitke napisali su...

Portal Vecernji.hr slavi 15 godina
Foto: Vecernj.hr
24.11.2014.
u 16:30

Portal vecernji.hr slavi 15. rođendan i u povodu istog vas nagrađujemo!

Davne 1999. godine Večernji list pokrenuo je prvi news portal u Hrvatskoj i od tada, svakodnevno vas informiramo i donosimo pregled vijesti iz Hrvatske i svijeta. S godinama smo uz vijesti počeli pratiti širi spektar tema i u 15 godina konstantnog razvoja došli smo do portala kojim danas surfate! Hvala vam što ste uz nas!

Kako sudjelovati u natječaju i osvojiti nagrade?
Čestitajte nam rođendan, budite kreativni jer najbolju čestitku dana nagrađujemo!

Trajanje natječaja?
Uključite se od 12.11. do 22.11.
Nagrađujemo 1 čestitku poklonom partnera! Svaki krug natječaj traje od podneva jednog dana do podneva drugog dana, a u natječaju možete sudjelovati samo jednom s jednim korisničkim imenom. 

Sretni dobitnici su:
1. krug 12.11.-13.11.: Vipme paket Samsung Galaxy Core 2 - Nikica Previšić
2. krug 17.11.-18.11.: McDonald’s 6x BOG kartice za mali McMenu po izboru - Marta Piskač
3. krug 19.11.-20.11.: Zvijezda poklon paket - Branka Vrkić
4. krug 21.11.-22.11.: INA poklon paket - Katarina Lazo

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar tigarbbb
tigarbbb
16:16 12.11.2014.

Znam da če te izbrisat ovaj moj komentar,a li vi jednostavno ne trpite kritike koje su na mjestu i koje se tiču vašeg portala,drugo niste vi dorasli za portal koji momentalno vodite i još puno stvari ali mi se neda nabrajat,jer vi budete i dalje po svom tjerali kak vam paše.

Avatar DaneG
DaneG
19:22 12.11.2014.

Čitam Večernjak od malih nogu, a na portalu komentiram od samog uvođenja mogućnosti komentiranja, od početka pod istim (ovim) nickom. Razveselilo me uvođenje blogosfere kao pridruženog dijela Večernjakova portala jer sam na njoj našao mnoge dobre blogove i priliku za raspravu o temama koje me zanimaju s drugim komentatorima sličnih zanimanja. Novi portal Večernjeg lista, unatoč kritikama dijela komentatora, osobno smatram napretkom jer se komentari rangiraju i uočljiviji su. Uvođenje plaćanja dijela članaka na portalu kroz Premium bodove nije popularna mjera, ali to je danak krizi i cijena zaista nije visoka. Bitno je da se većina članaka i dalje može čitati besplatno. Imate odličnih novinara i kolumnista, posebno me raduju članci Nine Raspudića, a Gojka Drljaču, unatoč tome što se ne slažem sa svim njegovim tekstovima, smatram vrlo kvalitetnim novinarom. Jedine ste novine koje imaju zastupnicu čitatelja i na tome vas pohvaljujem. To je osoba kojoj se čitatelj uvijek može obratiti i koja će na poslani mail u najkraćem roku i odgovoriti. Iako me povremeno znate naljutiti, činjenica je da bi medijska scena u Hrvatskoj bila neprepoznatljiva i nenadoknadivo siromašnija da vas nema. Zato: Sretan vam rođendan, od srca. :)

DU
Deleted user
15:22 12.11.2014.

Svaki komentar je olaksanje duse i sreca da vas netko cita i razumije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije